Pato'dan transfer açıklaması!

Transferde adı Süper Lig ekibi Gaziantep FK ile anılan Brezilyalı futbolcu Pato, kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Pato'dan transfer açıklaması!
Pato'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 14.01.2021 18:39 GÜNCELLEME 14.01.2021 18:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hala boşta olan ve Süper Lig'e gelmesi gündemde olan Pato, kariyeri hakkında önemli sözler kullandı.

''YAKINDA DÖNÜYORUM''

31 yaşındaki futbolcu, ''Yakında futbola geri dönüyorum. Henüz tam anlamıyla belli değil ama ben emekli olmadım, olmayı da düşünmüyorum. 5 sene daha futbol oynamayı düşünüyorum hatta. Düzenli antrenman yapıyorum, kendime iyi bakıyorum.'' sözlerini kullandı.

Gaziantep FK'dan önce geçen sene adı Sivasspor ile de anılan Pato, kariyerinde Milan, Chelsea, Villarreal gibi takımların formalarını giymişti.

YORUMLAR 4
  • A.c 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki Türkiye'de oynayacak ülkemiz futbolcu çöplüğü oldu kaliteli gençlerde ümitsizliğe kapılıp kendini bitiriyor bu kafayla gidersek ülkemizin dovizleri dışarı akacak.
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    bir pato tutturdunuz felakete dogru gidiyorsunuz. 31 yasinda kulüpsüz...paraniza yazik...
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    TERİM transfer yapmasını bilmiyor ki.
    Cevapla
  • Gerçekçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim’in en çok istediği adama bakın 2 sezon önce Albayrak alamamış diye ne kadar eleştirilmişti yerden yere vurulmuştu Allah korumuş adam şimdi kulüp bile bulamıyor. Terim’in 2 sezon önce istediği başka bir oyuncu şimdi Malatya’da oynuyor santrafor gerçekten Galatasaray seviyesinden çok uzak bir oyuncuya 10 m€ verecektik az kalsın. Ama terim medyası hemen haaland’ı konuşur bunları konuşmaz onu da bunu da konuşmak lazım
    Cevapla