Clarence Seedorf Süper Lig yolunda!

Teknik direktör Sumudica’nın görevine son veren Gaziantep FK’a, Clarence Seedorf önerildi. Yönetimin sıcak baktığı bu öneri ile ilgili kararını verip bugün bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Clarence Seedorf Süper Lig yolunda!
Clarence Seedorf Süper Lig yolunda!
GİRİŞ 12.01.2021 10:10 GÜNCELLEME 12.01.2021 10:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı.

 

 

Ayrılık kararının Sivasspor maçı sonrası gelişen olaylar nedeniyle geldiğini açıklayan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, başarıya aç yerli veya yabancı bir hocayla yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kırmızı-Siyahlı yönetim takımı başarıya taşıyacak muhtemel teknik adam listesini de belirleyerek temaslarına başladı. 

En son Kamerun’daydı

 

 

Bu kapsamda Güneydoğu ekibinin gündemine gelen en flaş isim Clarence Seedorf oldu. Son olarak Kamerun Milli Takımı’nı çalıştıran ve bir süredir Dubai’de aldığı teklifleri değerlendiren dünyaca ünlü ismin Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi. Yönetim de Seedorf ismine yakın duruyor. Taraflar kısa süre içinde resmi bir görüşme gerçekleştirecek. Gaziantep ekibinin bu hafta içerisinde teknik adam belirsizliğini neticelendirmesi bekleniyor. 

Yerli aday çok 

Yerli teknik direktörlerle ilgili de bir liste hazırlayan yönetim; Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Ünal Karaman, Tamer Tuna, İlhan Palut, Hakan Kutlu, Tolunay Kafkas ve İrfan Buz gibi isimlerle de temas halinde.

YORUMLAR 14
  • Idris sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yilmaz vurallllllllll
    Cevapla
  • İlyas Akdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan Akman veya Ünal hoca gecmiş te bu şehri bilenler
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Uygun mu yinemi küme düşelim Ünal Karaman
    Cevapla
  • Remzi Karadağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepspor,a Ben bir Gaziantep li olarak Gaziantepsporumuza Yerli hoca İstemiyoruz Geçmiş zamanlarda daha önce Canımızdan çok Sevdiğimiz Gaziantep Sporumuzu İstanbul'un,,, Galatasaray a Beşiktaş a ve Fenerbahçe,ye peşkeş Çekilmesini İstemiyoruz ????? Daha Önce Gaziantepspor Peşkeş Çekerek Liğden düşürdüler Unutmadık unutmayacağız Şükürler olsun ki Ben Gaziantepliyim Elhamdülillah...
    Cevapla
  • Tarkan özdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural tam GaziAntepe göre
    Cevapla
  • 19 --- 27 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman veya ünal karaman bence, ahmetle, mehmetle, bülentlerle ligte düşmemeye ancak oynar. GAZİANTEP FK
    Cevapla
  • Remzi Karadağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk Hocalarını Gaziantepspor,rumuzda görmek İstemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle