Fenerbahçe, Erzurum'da farklı kazandı!

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-0 mağlup ederek 4'te 4 yaptı.

Fenerbahçe, Erzurum'da farklı kazandı!
Fenerbahçe, Erzurum'da farklı kazandı!
GİRİŞ 11.01.2021 15:50 GÜNCELLEME 11.01.2021 21:14
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında BB Erzurumspor'a konuk oldu. Karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, galibiyet serisini sürdürdü.

 

 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 45+5. dakikada Mert Hakan Yandaş, 48. dakikada Dimitrios Pelkas ve 51. dakikada Sinan Gümüş kaydetti.

Bu sonuçla birlikte üst üste 4. galibiyetini alan Fenerbahçe puanını 35'e yükseltti ve lider Beşiktaş ile puanını eşitledi. BB Erzurumspor ise haftayı 13 puanla, ligin son sırasında kapattı.

 

 

Süper Lig'de gelecek hafta Erzurumspor, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe, Ankaragücü'nü ağırlayacak.



BB ERZURUMSPOR 0 - 3 FENERBAHÇE

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Bahattin Duran, Ceyhun Sesigüzel

BB ERZURUMSPOR: Farnolle (Dk. 46 Kayacan) - Hasan Hatipoğlu (Dk. 46 Mücahit), Petrus (Dk. 29 Donald), Leo, Teikeu, Osman Çelik, Obertan (Dk. 45 Brahim Darri), Cenk Ahmet (Dk. 87 Murat Uçar), Emrah, Novikovas, Ricardo Gomes

FENERBAHÇE: Altay - Caner, Sadık, Nazım Sangare, Ozan Tufan (Dk. 75 Ferdi Kadıoğlu), Gustavo, Tisserand, Mert Hakan (Dk. 86 Fatih Yiğit), Pelkas (Dk. 86 Cisse), Thiam (Dk. 74 Samatta), Sinan Gümüş (Dk. 63 Enner Valencia)

GOLLER: Dk. 45+5 Mert Hakan, Dk. 48 Pelkas, Dk. 51 Sinan Gümüş (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Osman Çelik (BB Erzurumspor) - Caner (Fenerbahçe)

Süper Lig'de 18. haftanın sonunda puan durumu...

YORUMLAR 47
  • Ati 3 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan 3 puan
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    İste türk futbolunun vizyonu iki maç sonra fenerde düşüş olursa erol bulut yeterli mi diye söylentiler başlar yazık çok yazık
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    50 dakika gol atamamış ilk şutu gol olmuş 45 artı 8 de gol bulmuş ve dört dörtlük öyle mi yalamaya devam edin öyle ya Koç holding'den reklam alamazsınız yoksa.
    Cevapla
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    2019 yılında Galatasaray yoğun şekilde itiraz etmesine rağmen maç akşam oynamıştı ve zeminde kar sonrası buzluydu o yıl bir tek Galatasaray in Erzurum'da maçı akşam oynamıştı bu fener ve fenerasyonu varken futbol ilerlemez ülkede sadece kendini ve başkalarının kötülüğünü düşünür bunlar
    Cevapla
  • Kanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be penaltısız kırmızısız 1 puanınız yok, son maçta kaleci ilk 2 golü bedavadan verdi muğdat zaten sen biliyorsun entrikasız bir maçınız yok.
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın Erzurum'da nasıl galip geldiğini gördük. Yok aslında birbirinizden farkınız. Türk futbolunda büyük takım yoktur, adı büyütülmüşler vardır. Onlar da kapıkuleyi geçince boylarının ölçüsünü alıyor. Haa tabi Galatasaray farklı onun arkasında Fransa var. Onun için bu Galatasaray lisesi ve üniversitesi bu millete Fransız. Antep, Karagümrük, Alanya sizden daha büyük çünkü sizin bütçenizin yirmide birine sizden daha iyi takım yapıyorlar.
    Cevapla
  • ahnmet 3 yıl önce Şikayet Et
    fb gs atınca bişey yok bjk atınca şike var nasıl oluyor bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle