Erzurumspor'dan Aatif sürprizi!

Ligin ikinci yarısına bambaşka bir şekilde girmeyi hedefleyen B.B. Erzurumspor, Darri'nin ardından Karagümrük'ten bir yıldızı daha bitirmeyi hedefliyor. Dadaşlar, Aatif ile büyük ölçüde anlaştı. Faslı oyuncu, sözleşmesini fesheder etmez Mavi-Beyazlı ekibe imzayı atacak.

Erzurumspor'dan Aatif sürprizi!
Erzurumspor'dan Aatif sürprizi!
GİRİŞ 09.01.2021 10:23 GÜNCELLEME 09.01.2021 10:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

B.B. Erzurumspor, ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda bir türlü bekleneni veremedi. 17 maç sonunda son sırada yer alan Mavi-Beyazlılar, ikinci yarıya ise bambaşka bir şekilde başlamak istiyor. Bu anlamda devre arası transfer dönemini bir hayli hareketli geçirmeyi hedefleyen B.B. Erzurumspor, Fatih Karagümrük'ten yıldız kanat oyuncusu Brahim Darri ile sözleşme imzalamıştı. Ancak Dadaş, transferde hız kesmeyecek. Yine İstanbul ekibinden bir yıldızı bitirmeyi hedefleyen Mavi-Beyazlılar, Aatif Chahechouhe ile önemli ölçüde anlaştı. Arada sadece ufak pürüzler kaldı. 

Kaleye Szumski

32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Karagümrük ile sözleşmesini feshettikten sonra kendisini Dadaş yapacak olan sözleşmeye imza atacak. B.B. Erzurumspor, kaleye de bir takviye yapmayı planlıyor. Polonya'da Rakow forması giyen Jakub Szumski ile temaslarını sürdüren Mavi-Beyazlılar, bu transferde de büyük oranda yol kat etti. Aatif ve Szumski transferlerinin kısa sürede noktalanarak, sözleşmeyi imzalamaları bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane klas futbolcumuz yok Oyunu degiltirecek takıma hüknedecek futbolcu lazım.Hep aynı hatalar.Birsürü vasat yabancı yerine bir tane yıldız klas futbolcu bizi kurtarır..
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk den hasici kiralayin direk oynatin obertandan daha iyi bunudami dusunemiyorsunuz bos yonetimden dolayi asansor takim oluyor.Erzurum halkina yazik takimina en buyuk destegi veriyor ama yonetim bos.
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    abime lens verelim dugles verelim laliç bile verebliriz mirinde var .. bi paket yapalım size
    Cevapla
  • Engin 3 yıl önce Şikayet Et
    Parça pinçik edici santrafor almadıkça pek bi işe yaramaz bu transferler. Orta saha yok gibi bişey defans eh işte elle tutulur tek yer orası
    Cevapla