Erzurum, Malatya'da hayata döndü!

Süper Lig'in 15. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Erzurum, Malatya'da hayata döndü!
Erzurum, Malatya'da hayata döndü!
GİRİŞ 27.12.2020 18:00 GÜNCELLEME 27.12.2020 18:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları Yeni Malatya Stadyumu'nda karşılaştı. 3-1 kazanan BB Erzurumspor, ligdeki 11 haftalık 3 puan hasretine de son vermiş oldu. 

Yeni Malatyaspor maça Ertaç Özbir, Chebake, Semih Kaya, Hadebe, Karim Hafez, Ndayishimiye, Acquah, Tetteh, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Büyük, Umut Bulut 11'iyle çıktı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise karşılaşmaya Kayacan Erdoğan, Cenk Ahmet Alkılıç, Hasan Hatipoğlu, Teikeu, Schwechlen, Osman Çelik, Donald, Emrah Başsan, Obertan, Novikovas, Ricardo Gomes 11'iyle başladı.

BB Erzurumspor'a 3-1'lik galibiyeti getiren golleri 44'te Gomes, 67'de Donald, 71'de Obertan attı. Yeni Malatyaspor'un sayısı ise 62. dakikada Afriyie Acquah ile geldi.

BB Erzurumspor bu galibiyetle ligdeki 3. maçını kazandı ve puanını 12 yaptı. Yeni Malatyaspor ise 20 puanla 8. sırada kaldı. 

YENİ MALATYASPOR 1-3 BB ERZURUMSPOR

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Kemal Yılmaz, Yusuf Bozdoğan

YENİ MALATYASPOR: Ertaç – Acquah (Dk.71, Zeki), Umut (Dk.71 Olcay), Hadebe, Tetteh, Semih, Hafes, Youssuf, Chebake (Dk.71 Fofana), Kubilay, Adem

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Kayacan - Obertam (Dk.79 Petrus), Hasan, Novikovas, Emrah (Dk.79 Hamroun), Donald, Leo, Kamgang, Osman, Gomes (Dk.79 Rashad), Cenk (Dk.67 Mehmet)

GOLLER: Dk.63 Acquah ( Yeni Malatyaspor) Dk.43 Gomes, Dk.66 Donald, Dk.70 Obertan (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Acquah, Hadebe, Adem (Yeni Malatyaspor) Hasan, Obertan, Cenk, Emrah, Petrus, Mehmet (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

YORUMLAR 5
  • ATMACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Mac içerisinde hakem Malatyalı futbolcunun aşil tendonuna basan erzurumlu futbolcuyu atmayarak son dönemlerdeki hakem hatalarına bir yenisini daha ekledi. Ne olacak bu hakemlerin hali
    Cevapla
  • (k¹e⁴l⁵e³ş) 3 yıl önce Şikayet Et
    Dadaşım sana geçen sezon biçilen kefeni bu sezon yırtarak hem federesyonu hemde hakemleri yenmen lazım sen dede bu güç var senden bunu bekliyoruz.
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig yeni başlıyor. Dadaş asla pes etmez ✊
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Alttakiler yukarıya doğru tırmanmaya başladı yakında küme düşme neden kalktı homurtuları ve bizim fikstür çok ağır yakınmaları başlar.
    Cevapla
  • mami 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu denizlinin işi zor valla. Sonlarda olmayı hak ediyor. Bu oyunlarla ve anlayışla kesin küme düşenlerden biri olur.
    Cevapla