Göksel Gümüşdağ: Allah korkusu varsa bu gece uyuyamaz."

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 4-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından hakem Bahattin Şimşek hakkında sert ifadeler kullandı.

Göksel Gümüşdağ: Allah korkusu varsa bu gece uyuyamaz."
Göksel Gümüşdağ: Allah korkusu varsa bu gece uyuyamaz."
GİRİŞ 23.12.2020 21:43 GÜNCELLEME 23.12.2020 21:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 4-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından hakem Bahattin Şimşek hakkında sert ifadeler kullandı.

Gümüşdağ'ın açıklamaları şöyle:

 "Maçtan çok hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu. Özellikle ilk yarı 12. dakikada Gustavo'ya direkt kırmızı kartı VAR'da tecrübeli bir hakem olmasına rağmen veremeyince oyuncuların psikolojik olarak sıkıntıya girmesine sebep oldu hakem."

"90 dakika her oyuncuyu hepimiz dinliyoruz, dil de biliyoruz. 1 tane kart çıkaramıyor. İrfan Can oldu mu iki kelimeye kart çıkarıyorlar. Bahattin Şimşek'in bu gece uyku uyuyabileceğini sanmıyorum. Biraz Allah korkusu varsa bu gece uyuyamaz."

"Rafael'e bakıyorsunuz, değmiyor bile, değmediği halde bunu bana neden yapıyorsun diyor ve kart yiyor. Meselemiz Fenerbahçe ve camia değil. Maç kazanırsınız, kaybedersiniz ama keşke 11 kişiyle 4-1 yenilseydik."

"Seyircisiz bir maç olmasına rağmen ezildi, kaldıramadı, hakaretler ediliyor, dokunamadı. Biz geçen yılın şampiyonuyuz, şampiyon takıma oynayacağımız takımların direnç göstermesini bekliyoruz ama hakemlerin bazılarının bu direnci göstermesini anlatmak çok güç." 

 

YORUMLAR 10
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Hic acimadim Basaksehir'e. Ts nin kac macta hakemler tarafindan hakki yenildi puanlari calindi.Basaksehir'in bir macta bile hakki yenilmedi.Tebrikler fenerbahce.Cok iyi yaptin.
    Cevapla
  • Ahmet Güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu akşammı aklına geldi ,Geçen sene Trabzonspor un şampiyonluğuna siyasilerle çökerken neredeydi utanmaz arlanmaz
    Cevapla
  • İmla... 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep suçu başkalarında arayın. Hep başkalarına çamur atın. Sanki siz çok temizsiniz? Siyasi falan deyip algı yapma. Beş tane Trabzonlu bakan var. Bilen bilir her türlü desteğe rağmen siz beceremediniz. Kaleciyle karşı karşıya dirumlar oldu gol atamadınız. Ne yani bakan mı gelip atsın golü?
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo'nun gelişi kırmızı ,Rafael'de değmediği halde kırmızı görüyorsa hakem tarafsız diyenlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • ATMACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo ve Nazım % 100 kırmızı ama senki hakemliği beceremeyen Bahattin şimşek alakasız kişilere kart ver. Buna ragmen fener yonetimi yine baskın çıkmaya calışacak izleyin
    Cevapla
  • ,Y. A... 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan güzel demek,ismini lekeleme.. bir sürü kuş var, yaratana kurban.. karga dedigin ıslık çalıyor,karga ıslık çalmaz..
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Karga karga gag dedi dün bide geçmişine bak dedi seni karga seni
    Cevapla
  • Gökhun 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu yoksa Allah belasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle