Süper Lig kulüplerinden tarihi eylem!

Takımlar, yayın hakları ödemelerinin gecikmesi gerekçesiyle maçların ilk 60 saniyesinde mücadele etmeyerek, yayıncı kuruluşu protesto edecek.

Süper Lig kulüplerinden tarihi eylem!
Süper Lig kulüplerinden tarihi eylem!
GİRİŞ 18.12.2020 14:41 GÜNCELLEME 18.12.2020 15:59
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği, Süper Lig ve 1. Lig’de bu hafta oynanacak tüm müsabakalarda başlama düdüğüyle birlikte, bütün futbolcuların 60 saniye boyunca mücadele etmeyerek protesto eyleminde bulunacaklarını açıkladı.

Süper Lig ve 1. Lig Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklamada, "Süper Ligin 13. Haftasında ve TFF 1.Lig’in 15. Haftasında oynanacak tüm müsabakalarda başlama düdüğüyle birlikte bütün futbolcular 60 saniye süresince mücadele etmeyerek, ödemeleri yapmayan Bein Sports protesto eyleminde bulunacaktır." ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR 60
  • Alim 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu tek takım üzerine inşa etmeye kalkarsan futbol çöker.Lobi ve onun medyası Aziz Yıldırımı diğer takımlara düşman etmeye çalıştılar.Aziz Yıldırımı ve Fenerbahçeyi hükümetle çatıştırmaya çalıştılar.Ali KOÇ üzerinde de birebir aynı taktikle çalışıyorlar.3 Temmuzdan sonra lobi futbolu ele geçirdi.Ve futbol battı.
    Cevapla
  • Alim 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsports GS TV mi?Fanatik GS liyi yönetici yap.Fatih Terimin nikahında şahitlik yaptığı sunucu Fatih Terim atıldı diye eleştiri yapsın.Sonra neden izlenmiyor?
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu lige bu paralar fazla zaten aldıklarının hakkını vermeyen takım ve futbolcu çöplüğü oldu Türkiye ligi. Herşey baştan aşağı rezalet içinde.
    Cevapla
  • Manzum 3 yıl önce Şikayet Et
    GS liler üye olsun Beinsportsu kurtarsın.
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsportsun değerli ve tarafsız yöneticisi Hande Sümertaş problemlerinizi çözer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle