Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş istifa etti!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da başkan Hüseyin Üneş istifa etti. Başkan vekili olarak 2’nci başkan Ömer Düzgün göreve devam edecek.

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş istifa etti!
Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş istifa etti!
GİRİŞ 14.12.2020 17:31 GÜNCELLEME 14.12.2020 17:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar, sezon başında kadroya katılan oyuncuların yetersizliği nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan ve taraftarlarca istifaya davet edilen B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, bugün kulübün Onursal Başkanı da olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e istifasını sundu.

Başkan Sekmen, bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu görüşmede, Üneş'in istifasını kabul etti ve Asbaşkan Ömer Düzgün'den görevi devralmasını istedi.

Pandemi nedeniyle 1 Mart'a kadar kongrelerin yasaklanması nedeniyle seçim yapılamayacak ve Ömer Düzgün başkan olarak göreve devam edecek.

Başkanlıktan istifa eden Hüseyin Üneş’in bugün akşam 19.00'da kulüp tesislerinde düzenleyeceği basın toplantısı ile veda edeceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Bir Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    isabet oldu.Bir takım başarısızsa.önce başkan sonra t.ditektör sorumludur.Anlamakta zorlandıgım nasıl hep aynı yanlışlar yapıldıgı.Sezon başı fuzuli gereksiz birsürü vasat altı transfer yapılıp ortada takım kalmaması.Toplama transferle TAKIM VE BAŞARI OLMAZ..Anlayın artık bunu..
    Cevapla