Göksel Gümüşdağ: Ömür boyu men istiyoruz

Medipol Başakşehir'in yaşadığı ırkçılık skandalı sonrası, Göksel Gümüşdağ kulübün aldığı kararı açıkladı.

Göksel Gümüşdağ: Ömür boyu men istiyoruz
Göksel Gümüşdağ: Ömür boyu men istiyoruz
GİRİŞ 10.12.2020 18:57 GÜNCELLEME 10.12.2020 18:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in İstanbul'a dönmesinin ardından ırkçı bir söylemle karşı karşıya kalan Pierre Webo ilk kez konuştu. Webo'nun yanı sıra Göksel Gümüşdağ ve Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
 
WEBO İLK KEZ KONUŞTU
 
Pierre Webo olaylı ilgili ilk kez konuşurken "Bana verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederim. Birlik olduk. Hakem zaten herkesin duyduğu şeyleri söyledi. Bu sözleri söylemesi benim garibime gitti, limiti aştı. Cumhurbaşkanımıza, Başkanımıza teşekkür ederim. 8 Aralık'ta özel bir duruş sergilendi.Hakem ekibi çok agresifti. İki takım hakkında da adil kararlar veremiyordu. Buna tepki göstermeliydik. Sonrasında yaşanmaması gereken şeyler yaşandı. Artık böyle kelimeler kullanılmamalı. O kelimelerden sonra her şey olumsuz yönde ilerledi ve kötü şeyler yaşandı." ifadelerini kullandı.
 
"ÖMÜR BOYU MEN VERİLMELİ"
 
Göksel Gümüşdağ yaptığı açıklamada "8 Aralık, ırkçılığa karşı dünya tarihine geçen bir direniştir. İstanbul'a dönme kararı almıştık, görüşmeler sonucunda hakemlerin değişmesi halinde kalacağımızı belirttik. UEFA'ya teşekkür ederiz, yarın Ceferin'e mektup yollayacağız. Bu hakemlerin geçmişi hakkında bilgi talep ettik. Başakşehir olarak dünyaya duruşumuzu gösterdik, sıra UEFA'da! Bu hakemlere ömür boyu men verilmeli. Pierre Webo'nun üzülecek bir şeyi yok, bizler üzülmeliyiz, dünya üzülmeli. Burada ibretlik ceza çıkmalı." ifadelerini kullandı.

"NEYMAR, MBAPPE, MARQUINHOS..."
 
Okan Buruk ise "Bu artık bir milat olmalı. PSG'ye teşekkür ederiz, bize destek oldular. UEFA'ya da teşekkür ederiz. Futbol anlamsız kaldı ama inşallah bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz. Maça hazırlanmak zor oldu, şok yaşadık. Sahada işler istediğimiz gibi gitmedi. Yaşadığımız olay bizi etkiledi, sahaya odaklanamadık. Neymar, Kylian Mbappe ve Marquinhos, hemen yanımıza geldiler ve 'Biz de bu hakemle oynamak istemiyoruz' dediler. PSG'ye gerçekten teşekkür ederiz." açıklamasını yaptı.
 

YORUMLAR 12
  • Fatih61 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın siyahi beyazı olmaz şeklinde mantıksız bir söz söyleyeceğinize Hadiste geçtiği gibi: Beyazın siyaha siyahın beyaza bir üstünlüğü yoktur üstünlük takva iledir deyin.
    Cevapla
  • Abidin 3 yıl önce Şikayet Et
    rezilliğinize kılıf çıktı ne güzel
    Cevapla
  • GFB 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe otobüsü kurşunlandıktan sonra yaptığın basın toplantısını unutmayacaz
    Cevapla
  • AFATSUM 3 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlülük olmaz bu konularda otobüsü kurşunlanan takıma maçlara çıkmazlarsa sonuçlarına katlanırlar cevabı verdiğiniz zamanı unutmadık
    Cevapla
  • Fatih Osanmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bu gökselin geçmişini biliriz samimi değil popülist
    Cevapla
  • Trabzonspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Emreyede aynisini soyleseydin paskan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle