Erol Bulut, Daum'dan sonra bir ilke imza attı

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Sarı-lacivertli takımda görev yapan Otto Baric ve Christoph Daum'dan sonra bir ilke imza attı.

Erol Bulut, Daum'dan sonra bir ilke imza attı
Erol Bulut, Daum'dan sonra bir ilke imza attı
GİRİŞ 07.12.2020 10:13 GÜNCELLEME 07.12.2020 11:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 11'inci hafta oynanırken sarı-lacivertli ekip, 23 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda puan kaybetmeyen Fenerbahçe, Denizli deplasmanından da 3 puanla dönmenin sevincini yaşadı. 2020-21 sezonunda çıktığı 6 deplasmandan eli boş dönmeyen sarı-lacivertli ekip, söz konusu maçların 5'inden galip ayrılırken, 1'inde ise berabere kalarak 16 puanı hanesine yazdırdı. 

EROL BULUT BAŞARISI

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle lige bir süre ara verilirken, teknik direktör arayışlarını sonlandıran Fenerbahçe, Erol Bulut'un takımın başına gelmesiyle ivme kazandı. Aktif futbolculuk yaşantılarını sonlandırarak idari ve teknik kadroda yer alan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in Erol Bulut'a desteği de meyvelerini vermeye devam ediyor. Yukatel Denizlispor ile oynanan mücadeleden 2-0 galip ayrılan sarı-lacivertli ekip, tarihin de tekerrür etmesini sağladı.

1997-98 sezonunda Otto Baric'in, Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk 6 deplasmanda 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladığı rekoru Erol Bulut egale etti. Baric'in yanı sıra en son 2003-04 sezonunda Christoph Daum takımın başındayken 6 deplasman maçını kaybetmemiş, ilk 6 deplasmandan 3 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrılmıştı. Daum'u geride bırakan Baric ile rekoru paylaşan Erol Bulut bu sezon deplasman maçlarından 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertli ekip; Çaykur Rizespor (1-2), Göztepe (2-3), Antalyaspor (1-2), Gençlerbirliği (1-5) ve Denizlispor (0-2) deplasmanlarından galip, ezeli rakiplerinden Galatasaray deplasmanından ise golsüz eşitlikle ayrıldı.

BİRLİK OLGUSU HAD SAFHADA

Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcularda bu sezon birlik olgusu had safhada görünüyor. Alınan başarılı sonuçların yanı sıra kötü sonuçların da tek taraflı olmadığını sürekli dile getiren sarı-lacivertliler, bir bütün olarak yollarına devam ediyor. Erol Bulut'un takımın başına gelmesiyle bir bütün olarak hareket eden sarı-lacivertli ekipte yüzler gülüyor. İdmanlarda ve sonrasında birlikteliklerini sürdüren sarı-lacivertli futbolcular bireysel hataları da en aza indirip, sezon sonu Gülen taraf olmak için ellerinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyor.

 

 

YORUMLAR 21
  • Hadi ordan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler olnasa bir hiçsin fenev.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün hakem çok kötüydü haksız penaltı verdi rezildi dağıldı fener on kişi her şeye rağmen kazandi
    Cevapla
  • Çivi 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüh spor izlemeyi bırak yazı yazmadan haberin yok
    Cevapla
  • kkkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemler olmasaydı 29 puanımız vardı.
    Cevapla
  • hadi ordan 5 3 yıl önce Şikayet Et
    en az 5 atardık hakem doğru düzgün maç yönetebilseydi..
    Cevapla
  • alik 3 yıl önce Şikayet Et
    erol noca denizlispor maçında çok çalışkan bir kadro kurdu.hakem ali palabıyık haksızlıklarla farkı önledi. fb 5 gol atardı.tserantın golünü iptal etti bal gibi goldü denizlispora penaltı verdi penaltı değildi hak yerini buldu kaleci altay kurtardı.serdar kırmızı kar görmemeliydi.çünkü serdarın itirazı haklıydı.fb yi 10 kişi bırakarak farkı önledi daha zor durumlara düşürdü.
    Cevapla
  • omer63faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    josef kırmızı bjk nin 2 . golu faul bunları da desene memoo
    Cevapla
  • Mehmet y. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız dediğin Altay Beşiktaş maçındaki kırmızı görseydi bu hafta Fener 5 ilk olurdu,Hakeme dua edin
    Cevapla
  • S.K 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir FENERBAHÇE'li olarak Erol Bulut ile bu işin gitmeyeceğini görüyorum.Bu gömlek Erol Bulut'a bol geliyor.FENERBAHÇE'li olarak ümidimi şampiyonluk için korumak istiyorum.Hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    katiliyorum sana. Ancak Erol Bulut mevzuyu anladi sonunda. Denizlispor a karsi Alanyaspor u nasil onyattiysa öyle oynatti. Büyük takim arkayi kapatip, kontralarla cikmaz diye bir kaide yok.Eger aciklamalarina bakarsan, ic sahada rakipler bize karsi kapaniyor ve sadece kontralar ile gol ariyorlar diyor. Bundan sonra Fenerbahcede kapanacak, Anadolu takimi gibi oynayacak. Bunu yaparsa, sampiyon oluruz.
    Cevapla
  • Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok bilmiş Fener taraftarının bu dünyada eleştirmeden takımına layık gördüğü, futbolcu ya da teknik adam var mı? Ersun Yanal hariç. (Ersun Yanal fener taraftarının futboldan ne anladığını resmidir. Ozan uzunca bir süre tu kaka edildi. Şimdi baş tacı. Bu takıma Low bile dayanamadı)
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleride yeniyor deplasmanda..
    Cevapla
  • Eröll 3 yıl önce Şikayet Et
    Hacı muro adam zaten deplasmanda hakemleride yeniyor diyor sen nerenle okudun acaba şaka gibisin
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleri de yeniyor demis zaten :) yanlis okudun sanirim
    Cevapla
  • murat smz 3 yıl önce Şikayet Et
    dünkü maçı nasıl izledin acaba ? hakeme rağmen yendi fenerbahçe. maç izlemeden yorum yapmayın.
    Cevapla
  • HATAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler hedef almış fenerbahçeyi. Biz hakemlerine, federesyonuda hepsini yenip şampiyon olacağız. Erol hocam yolun açık olsun...
    Cevapla
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle