Süper Lig'e 2 milyar 650 milyon TL'lik doping!

Uzun zamandır devam eden yayın krizinde mutlu sona ulaşıldı. Digiturk, bu sezon futbol için kulüplere 2 milyar 650 milyon TL'lik ödeme yapacak.

Süper Lig'e 2 milyar 650 milyon TL'lik doping!
Süper Lig'e 2 milyar 650 milyon TL'lik doping!
GİRİŞ 18.11.2020 12:49 GÜNCELLEME 18.11.2020 12:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TFF ile Digiturk arasında, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarına yönelik anlaşma sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ev sahipliğinde Ankara'da buluşan TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO'su Yousef Al-Obaidly el sıkıştı.

TFF resmi sitesinden yapılan açıklamada, "TFF olarak Bakanımız Kasapoğlu ve Sayın Yousef Al-Obaidly'ye teşekkür eder, anlaşmanın Türk futbolu ve kulüplerimiz için hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri yer aldı.

Yaklaşık 2 aydır süren pazarlıklarda Kulüpler Birliği geçen hafta, 3 milyar TL'den fedakârlık göstererek "2 milyar 850 milyon TL son rakamımız" demişti. Dünkü pazarlık sonrası 2 milyar 650 milyon TL'ye anlaşma sağlandı. Toplamda 350 milyon TL'lik indirim gerçekleşmiş oldu.

YORUMLAR 4
  • esteban41 3 yıl önce Şikayet Et
    200 mliyon futbolcuların cebine girer ve geriye kalan tüm para aracıların cebine girer. Futbola acilen bir el atmalı. Devlet klüplerin bir futbolcuya ödediği paranın nerelere gittiğini acilen araştırmalı. Ödenen bu paralar dönüp dolaşıp kimim kimlerin cebine giriyor acilen araştırılmalı.
    Cevapla
  • aksinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik arap oyunu
    Cevapla
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Araplarla is olmaz sozlerinde durmazlar.Ticaret yapanlar bilir.Anlasirsin tam satacaksin yine pazarlik yaparlar.Digiturk klupler kotu durumda diye sikistiriyor.Bu kacinci anlasma yapmaya calismalari.Musteri kisminda da ayni durum var.iptal edecekken ikna icin uygun fiyat veriyorlardi eskiden simdi direk iptal.kisaca sozlesme bitince gitme ya da cok ucuza kapatma ihtimalleri yuksek
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye iftira atıyorsun peygamberimizde araptı bırakın şu siyonistlerin lafını şu piyasada kim verecek bu kadar parayı
    Cevapla