Kayserisporlu futbolcudan insanlık dersi

Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique, sokakta çöp konteynırından yiyecek arayan anne ile çocuğuna yardım eli uzattı.

GİRİŞ 29.09.2020 15:38 GÜNCELLEME 29.09.2020 15:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un başarılı oyuncusu Pedro Henrique, saha içerisinde olduğu gibi saha dışında da isminden söz ettiriyor. Oynadığı futbol ve attığı goller ile Kayserispor taraftarının gönlüne taht kuran Henrique, Kayseri sokaklarında adeta insanlık dersi verdi.

Brezilyalı futbolcu, Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında evinin yolunu tutarken, çöp konteynırı yanında yiyecek arayan bir anne ile çocuğuna yardım elini uzattı. Pedro Henrique, aracını kenara çekip yiyecek malzemelerinin olduğu poşeti anne ve çocuğuna götürdü. Elleriyle poşetin içerisindeki yiyecekleri çıkarıp anne ile çocuğuna veren tecrübeli futbolcu, ardından aracına binerek evine gitti.

 

 

YORUMLAR 13
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    yoksa buda CHP nin tuzağınamı düştü
    Cevapla
  • Gazi38 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah teala iman nasibetsin insAllah
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    O çete, bu mafya, öteki zengin diye diye fakire yardım etmez olduk, iyilik yap denize at halik bilmezse malik bilir.. Sadaka belayı def eder, her hafta 5tl de olsa birilerine sadaka diye verin, herkes durumuna göre, "yarım hurmayla da olsa (sadaka, yardım verip) ateşten korunun" -Hadisi şerif
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    derviş yildirim bey katiliyorum bunlar çete ihtiyac sahibi degiller her yerde ayni numara coplerin yanina oturup copten yiyormuş gibi yapiyorlar
    Cevapla
  • vatan evladı... 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet etsin güzel bir hareket Allah bol mükafat versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle