Beşiktaş'a Aboubakar çalımı!

Porto ile yollarını ayırmaya hazırlanan Vincent Aboubakar, bonservis bedeli olmadan Medipol Başakşehir'e transfer olabilir.

Beşiktaş'a Aboubakar çalımı!
Beşiktaş'a Aboubakar çalımı!
GİRİŞ 21.09.2020 13:38 GÜNCELLEME 21.09.2020 17:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Vincent Aboubakar ile görüşmelere başladı.

Porto ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan 28 yaşındaki forvet, Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasından dolayı transfere olumlu yaklaşıyor.

Portekiz ekibiyle yollarını resmi olarak ayırmasının ardından Medipol Başakşehir ile masaya oturacak olan Aboubakar, sağlık kontrollerinde sorun çıkmaması halinde sözleşme imzalayacak.

2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giyen Kamerunlu oyuncu, siyah-beyazlı takımın da gündemine gelmişti. Ancak yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle düzenli oynayamayan Aboubakar, son 2 sezonda Porto forması ile çıktığı 21 maçta 6 gol attı. (NTV Spor)

 

 

YORUMLAR 6
  • Ali YVZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş adil bir yönetim olursa ve iyi bir sağbek forvet transferiyle bu yılın şampiyonu olur ilk 2 haftayı baz alırsak. Rize-FB, Başakşehir-GS maçlarındaki hatalardan anladığım adil yönetim olmayacak, Beşiktaş- Antalya maçında verilmeyen penaltı ciddi sıkıntı, tezgah devam ediyor.
    Cevapla
  • Doğru söz 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel senaryo yazmışsın. Desteksiz ama iyi sallamışsın.Sizin yönetim oscar dağıtıyor, başvur istersen.
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    finansal durumlar göz önüne alındığında başakşehir alma ihtimali yüks. yanlız bu tranfsfer panik transferi mi olur o önemli. iki maçta sıfır puan . şampiyonlar ligi maçları başlayacak. gerçi geçen sezon da ilk beş maçta istenilen sonuçlar gelmemişti. beşiktaş ise kalanlar arasından seçim yapacak gibi. yanlız şöyle bir durum var sezonun ilk yarısında büyük kulüpler çok puan kaybediyordu. gs 6 puan f.bahçede bu maçı alırsa 6 puan ile başlayacak. beşiktaşım kaybettiği bu puanları arar. bu yüzden bir an önce eksik gördüğü yerlere tranfser yapmalı. antalya maçının ikinci yarısında bir kaç yan top harici pozisyon yok.
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakat olduğu için Beşiktaş almadı zaten sağlık kontrolünden geçmişti. Yoksa şimdiye Siyah Beyaz formayı giymişti. Başakşehir sırf almak için alırsa hata yapabilir...
    Cevapla
  • Doğrusu bu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birader Beşiktaş yönetimi son seçenek olarak bekletiyor Abubakar ve Alanyasporlu Cisseyi istediği forvet adaylarını alamazsa bu iki futbolcudan birini alacak ama bu gidişle Abubakarda Cissede başka takimla anlasacak gibi beşiktaş yönetimi kararsizligin bedelini ağır ödeyecek gibi duruyor olan biten bu
    Cevapla
  • Bizden söylemesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş almadi değil son seçenek olarak bekletiyor abubakar ve Cisseyi bu gidişle beşiktaş yönetimi yaya kalacak forvet filan alamaz zaten transfer sezonu 2 ekimde kapaniyor bu yönetim sezon ortasını görmez gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle