Beşiktaş ve F.Bahçe peşinde! Sangare ilk kez açıkladı

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Fraport TAV Antalyaspor'un sağ beki Nazım Sangare transferi hakkında konuştu.

Beşiktaş ve F.Bahçe peşinde! Sangare ilk kez açıkladı
Beşiktaş ve F.Bahçe peşinde! Sangare ilk kez açıkladı
GİRİŞ 19.09.2020 17:22 GÜNCELLEME 19.09.2020 22:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen başarılı defans oyuncusu Nazım Sangare, teknik direktör Tamer Tuna tarafından Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı.

 

 

Takım dün gece karşılaşma için İstanbul'a özel uçakla hareket ederken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Sangare ise Antalya'da kaldı.

Gününü Konyaaltı Sahili'ndeki evinde geçiren Nazım Sangare, taraftarın "Hangi takıma gideceksin" sorusuna, "Salı günü netlik kazanacak. Şu an bir şey söyleyemem" yanıtını verdi.

 

 

Nazım Sangare taraftarın Beşiktaş maçında neden forma giymediği sorusuna da transfer sürecinden dolayı teknik direktör Tuna'nın maç kadrosuna dahil etmediğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim ama ikinci hasan ali olur gelmesin Allah için bjk al sen seversin çöpleri welintonu aldıgınız gibi bunuda alın lütfen
    Cevapla
  • recep altın 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye gelirse lig tv iptal eder maçlara bakmam. 3.sınıf oyuncu için bukadar yaygaraya ne gerek var. necip uysal ne ise sangare de odur NOKTA
    Cevapla
  • indircom 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ve fb nin yıllardır yaptığı gibi maç öncesi ayartma. Ama sorsan hep bu işleri gs yapar. Biraz beyin olsa algıyı anlayacaklar ama nerede.
    Cevapla
  • mislicom 3 yıl önce Şikayet Et
    sen hiç haber gündemi takip etmiyosun anlaşılan bu adamla 2 aydır bu takımlar transfer için görüşüyorlar.o dediğin beyin herkese lazım aslında!
    Cevapla
  • mekmilan 3 yıl önce Şikayet Et
    tabiki fenerbahce
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye laf çakan bjk ve fb taraftarları niye önemli bir maç öncesi takımlarınızın futbolcuyu ayartmalarına laf etmiyorsunuz.
    Cevapla
  • Fenerbahçe... 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuan transfer sezonu ve zaten oyuncu da maçta oynamadı. Siz sezon ortasında ve gizli yapıyorsunuz bu işleri. Bu iki takım da uzun zamandır bu futbolcu ile ilgileniyor ve kulup başkanı da açıkladı zaten.
    Cevapla
  • ali samiyen. 3 yıl önce Şikayet Et
    bu bugünlük olay değil 2 aydır bu adamın transfer söylentileri var sami efendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle