Süper Lig'in açılış maçında tartışılan karar!

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçında Valencia'nın Morozyuk müdahalesiyle yerde kalmasının ardından penaltı kazandı.

GİRİŞ 11.09.2020 23:34 GÜNCELLEME 12.09.2020 12:49
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 85. dakikasında ikinci penaltı kararı çıktı.



Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia, Mykola Morozyuk ile hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, pozisyonda illegal bir temas olduğu gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.



Rizespor'da oyuncular uzun süre pozisyona itiraz ettiler ancak VAR odasında yapılan inceleme sonrasında da karar değişmedi.



Topun başına gelen Jose Sosa, meşin yuvarlağı köşeye gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

 

 

YORUMLAR 44
  • ATALAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Hedef bir milyon penaltı.
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu gereksiz ve boş futbol ve tartışmaları...bunları anlatmak ve dinlemek için sarf edilen her şey israftır...Allah bu milleti futbol belasından kurtarsın ...amin
    Cevapla
  • Cilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu sizce neden hep geri gidiyor bunlardan biri de hakemlerin niyedi
    Cevapla
  • manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    evet...hep hakemler yüzünden. gs'nin her maç penaltı atarak üst üste 4 sene şampiyon olduğu yılları unutmadık. Hey gidi haluk ulusoy heyyyy.
    Cevapla
  • Samet 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük fb ailesi ne tek laf edecem gülüp geçin algı algı algı 20 yıldır hep bunu yaptılar hep fb konuştular o kadar büyük klüp ki geçen sene başak şehir şampiyon oldu yine bütün spor programlarında ilk fb konuşuldu oynanan oyunlar hep aynı bakın gs ye bjk ye ts ne penaltılar verilecek kimse konuşmayacak adamların ekmek kaynağı fb nokta
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayette penaltı,ayrıca Rizenin golü öncesi Ferdi kadıogluna yapilan faulü vermedi hakem,gidin başka yerde çatırdayın birleşmiş ezikler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle