TFF, Süper Lig için seyirci kararını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunun ilk devresinde lig maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verildiğini açıkladı.

TFF, Süper Lig için seyirci kararını açıkladı
TFF, Süper Lig için seyirci kararını açıkladı
GİRİŞ 03.09.2020 14:54 GÜNCELLEME 03.09.2020 15:24
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ülkemizdeki yeni tip koronavirüs salgınının seyri nedeniyle 2020-2021 futbol sezonunun ilk devresinin seyircisiz oynanmasını kararlaştırdıklarını açıkladı.

 

 

Federasyondan yapılan açıklama şöyle;

"Yönetim Kurulumuzun 25.08.2020 tarih ve 46 sayılı toplantısında, Ekim ayından itibaren TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınması ve locaların kullanımı serbest bırakılması suretiyle müsabakalara sınırlı sayıda seyirci alınmasına dair karar alınmışsa da; ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandeminin seyri ile T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın 02.09.2020 tarihli basın açıklamasında belirtilen Bilim Kurulu'nun görüşü dikkate alınarak, müsabakaların 2020-2021 futbol sezonunun ilk devresinde seyircisiz olarak oynanmasına karar verilmiştir."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • Hamsi 3 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsler tıklım tıklım yolcu taşırken, düğün salonları tıklım tıklım dolu iken yeme içme yerleri dolu iken maçların neden seyircisiz oynanmasına karar veriliyor birde %40-50 doluluk oranı kadar alınması gerekmez mi %30 seyirci al en fazla para vereni türbüne koy
    Cevapla
  • Ttt 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin istegini uygulayacak fazla dirdur etmeyelim
    Cevapla
  • Fff 3 yıl önce Şikayet Et
    Bos bos konusmayin bu karari devlet istedi uygulaniyor kafaniz basmiyor
    Cevapla
  • Diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçlar Trt 1 ve trtspor dan spordan şifresiz verilsin.kampanya baslatilsin.zaten yakinda kahvelerde kapanir.oyun yok bişey yok.kışın zaten kimse gitmiyor kaveye.bari bu millet futbolla avunsun
    Cevapla
  • yazık 3 yıl önce Şikayet Et
    fener ilk yarıda bjk ts ibfk ile İÇERDE oynuyor biz buna sesimizi çıkarmazken gs neden bir derbi için bu kadar ağlıyor anlamış değilim ?
    Cevapla
  • Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun ağlamak GS ye yakışmıyor. Ama size acayip yakışıyor.
    Cevapla
  • fanatik gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru dedin fanatik gs liyim ama utanıyorum yazıklar olsun yönetime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle