Alper Potuk'un rotası Göztepe!

Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandıran Alper Potuk'un yeni takımı belli oluyor.

Alper Potuk'un rotası Göztepe!
Alper Potuk'un rotası Göztepe!
GİRİŞ 24.08.2020 15:02 GÜNCELLEME 24.08.2020 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe'ye İstanbul'dan müjdeli haber geldi. Sarı - kırmızılı ekibin daha önce talip olduğu Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Alper Potuk, kulübüyle yollarını ayırınca Göz-Göz'e gün doğdu. 29 yaşındaki futbolcunun transferi için bonservis engeli ortadan kalkarken sarı-kırmızılı yönetim elini çabuk tutup başarılı on numarayı Göztepe'ye kazandırmak istiyor.


İZMİR TEMSİLCİSİNE DAHA YAKIN

Yönetim, Alper'in menajeriyle bağlantıya geçerek nabız yoklarken yarın futbolcu ile bir araya gelerek transferi sonlan-dırmaya çalışacak. Alper Potuk'a Süper Lig'in yeni ekipleri Hatays-por ve BB Erzurumspor'un da teklif götürdüğü öğrenilirken, on numara mevkiinde oynayan yıl-dızın İzmir'e daha yakın olduğu gelen haberler arasında. Eskişehir altyapısından yetişen futbolcu 2013'te transfer olduğu Fenerbah-çe'de 7 sezondur forma giyiyordu. Bir dönem milli formayı da giyen Alper, Süper Lig'de 253 resmi maça çıktı.

ZAFER KUPASI'NA KATILACAKLAR

Afyon'da kamp çalışmalarını sürdüren Göztepe, burada özel bir turnuvaya katılacak. Göztepe, 26-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Zafer Kupası'nda Bursaspor, MKE Ankaragücü ve Ekol Göz Menemenspor'la karşı karşıya gelecek. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde sezona hazırlanan sarı-kırmızılılar, 30 Ağustos'ta İzmir'e dönmeyi planlıyor.

YORUMLAR 1
  • deli dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bunları performansları ancak orta seviye takımlarda oynamaya yeterdi dua etsinler yabancı sınırlamasına yoksa nanayyy
    Cevapla