"Yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı"

MHK Başkanı Zekeriya Alp ile birlikte tüm kurul üyeleri görevinden istifa ederken gözler kurulun başına geçecek isme çevrildi.

"Yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı"
"Yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı"
GİRİŞ 20.08.2020 17:51 GÜNCELLEME 20.08.2020 17:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa süre kala MHK Başkanı Zekeriya Alp ile birlikte tüm kurul üyeleri görevinden istifa etti.

Bu gelişmenin ardından gözler MHK'nin başına geçecek yeni isme çevrildi. Hürriyet'in haberine göre; Zekeriya Alp'in istifasının ardından MHK Başkanlığı için Serdar Tatlı ismi ön plana çıktı.

Tatlı'nın listesini oluşturmak için çalışmalara başladığı ifade edildi. TFF'nin kurulun başına geçecek olan Serdar Tatlı ismini yakın zamanda duyurması bekleniyor.

YORUMLAR 9
  • fanatik gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    fanatik gs liyim ama üzüntümüz kısa sürdü maalesef
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sert, taviz vermeyen bir hakemdi. Hataları da vardi ama hata insana mahsustur. İnşallah görevini layığıyla yerine getirir.
    Cevapla
  • Gfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Aglayacaksaniz oynayalim daha lig baslamadi bu ne aglaklik... Kisi kendinden bilir isi diye bi söz var guzel türkcemizde o yuzden hersene lig dizayn ediliyo hakemler feneri kolluyo organize isler var devlet feneri destekliyo diye aglayanlar ya 1. Ya 2. Oluyor Fenerbahcemde kıtır kıtır dogranip sampiyonluktan uzaklastiriliyo.. gs ts ve bjk taraftari fenerbahceme attiginiz her iftirayi siz alniniza yazarak geziyorsunuz piyasada fenerbahcem ligi dizayn ediyosa hakemler feneri kolluyorsa fenerim organize isler ceviriyosa fenerimin arkasinda devlet varsa neden sapmiyon olmuyorda siz oluyorsunuz cunki bunlarin hepsini siz yapip utanmadan fenerime iftira atiyorsunuz
    Cevapla
  • Ali cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    E sıra fenerli deydi. Bi dahakine artık Beşiktaş.
    Cevapla
  • Ultaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler gene şampiyon olacaklarına inanmaya başladılar oğlum siz niyetlenmeyin la sonra küme düşmemeye oynuyorsunuz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle