Mensah transferinde mutlu son! Anlaşma sağlandı

Süper Lig'de devleri peşinden koşturan Mensah transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, Bernard Mensah transferi için Hes Kablo Kayserispor ile anlaşmaya vardı.

Mensah transferinde mutlu son! Anlaşma sağlandı
Mensah transferinde mutlu son! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 15.08.2020 20:12 GÜNCELLEME 16.08.2020 17:30
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Hes Kablo Kayserispor, Ganalı futbolcusu Bernard Mensah transferi için Beşiktaş kulübü ile anlaştı. Sarı Kırmızılılar, Galatasaray kulübü ile istenilen anlaşma zemininin oluşmaması üzerine Beşiktaş’ın teklifine olumlu yanıt verdi. Sarı Kırmızılılar, Mensah’ı 1 yıllığına kiralık olarak Beşiktaş’a verdi.

Hes Kablo Kayserispor 1 yıllık anlaşma için 500 Bin Avro kiralama bedeli alacak. Beşiktaş, eğer Mensah’ın bonservisi almak isterse Kayserispor kulübüne 4,5 Milyon avro ödeme yapacak.

MENSAH'IN TÜRKİYE MACERASI

Mensah'ın Türkiye macerası 2017-2018 sezonunda Kasımpaşa formasıyla başladı. Ganalı orta saha oyuncusu, İstanbul ekibinde 30 maçta forma giydi ve 5 gol, 7 asistlik performansıyla kariyerinde zirve yaptı.

Bir sonraki sezonu yine kiralık olarak rotayı Kayserispor'a kıran Bernard Mensah bu kez sarı-kırmızılı ekipte 24 maçta 3 gol 1 asistle oynadı.

Ve Kayserispor 2019 Temmuz ayında Mensah'ın bonservisini aldı. 25 yaşındaki yıldız asıl patlamayı geride bıraktığımız sezonda 25 maçta 5 gol 8 asistlik performansıyla gerçekleştirdi.

 

 

YORUMLAR 27
  • Mensah 3 yıl önce Şikayet Et
    Mensah geliyor essahmı la
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    mensah disiplinsiz bir futbolcu, 3-4 maçta bir kırmızı kart yiyen biri, en lazım olduğu zaman takımı yalnız bırakır
    Cevapla
  • Eflaki 3 yıl önce Şikayet Et
    Geride bıraktığımız sezon asıl patlama yapmış..Ne patlama ama sanki Burak Yılmaz dan daha fazla gol atmış.. Üstelik 25 maçta 5 gol atmış Yanni salidan saliya sallamış diğer günler es geçmiş
    Cevapla
  • faatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş senin futbola bilginin topun yuvarlak olduğunu bilmekten fazlası olmadığını düşünüyorum..
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam forvet değil orta saha oyuncusu, bilmeden yorum yapmayın
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam forvet değilki Burak ne alaka
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş iyi bir transfer yaptı hayırlı olsun. adam iyi olmasa bütün kulüpler peşinden koşarmıydı. Ayrıca geçmiş performansı değil önemli olan adamın gelecek vaad ediyor olması önemli. Bu adam Beşiktaş ta yerinde oynarda parlarsa Beşiktaş kazandıracağı çok şey olacaktır.
    Cevapla
  • Niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Kayseri zekiler ya Atletico Madrid’i yiyecekler ayıptır ya verin Atletico’nun payını aynısı size yapılsa hoşunuza gider mi gelecek sezon zaten oyuncunun son senesi olacak 4,5m€ muş satın alma bedeli Sanki alacaklarmış gibi ayıp ya insanların akıllarıyla alay etmeyin
    Cevapla
  • katip 3 yıl önce Şikayet Et
    cok üzüldün sen ode istersen
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Mario gomezde beşiktaşı yemişlerdi ne kadar gavur sever bir kişisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle