beIN SPORTS'tan Melih Şendil açıklaması! 'Kınıyoruz'

beIN Sports'un deneyimli ismi Melih Şendil, Real Madrid'in pembe formasını eleştirdiği konuşmasında "Kadınlar futbolda olmamalı" ifadelerinin ardından beIN SPORTS yönetiminden açıklama geldi.

 beIN SPORTS'tan Melih Şendil açıklaması! 'Kınıyoruz'
beIN SPORTS'tan Melih Şendil açıklaması! 'Kınıyoruz'
GİRİŞ 08.08.2020 18:49 GÜNCELLEME 08.08.2020 21:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid ve Manchester City arasındaki maçın ardından spor spikeri Melih Şendil "Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki mesela kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama benim şahsi düşüncem kadınlar futbolda olmamalı. Basketbol da bence erkek oyunu. Ayrımcılık yapıyor gibi olmayalım, topa tutarlar ama önemli değil. Alışığız. Ayrıca Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam” diye konuştu.

 

 

"MELİH ŞENDİL'İN YAPMIŞ OLDUĞU YORUMLARI KINIYORUZ"

Twitter'de çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Melih Şendil'in kullandığı ifadeleri eleştirirken konuyla ilgili beIN SPORTS'tan açıklama geldi.

 

 

Melih Şendil'i kınadıklarını açıklayan beIN SPORTS yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, "beIN SPORTS olarak, dün akşamki Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hemen ardından yayınladığımız "Maç Sonu" programında, sunucu Melih Şendil'in yapmış olduğu yorumları kınıyoruz. Bu yorumlar son derece aşağılayıcı ve kesinlikle kabul edilemez nitelikteydi. Digiturk ve beIN, diğer birçok küresel girişimin yanı sıra beINSPIRED projesi aracılığıyla kadın sporcuları desteklemek ve tüm dünyada tanıtmak için yorulmadan çalışıyor. Dün geceki yorumlar şirketimizin savunduğu değerlerle hiçbir şekilde bağdaşmıyor. Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamak için acilen her türlü önlemi aldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

MELİH ŞENDİL ÖZÜR DİLEDİ

Aldığı tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şendil, başta kadınlardan olmak üzere tüm izleyicilerden özür diledi. Şendil yaptığı paylaşımda ‘Cinsiyet ayrımcılığına her zaman kati bir şekilde karşı çıkan beIN SPORTS ailesinin yanı sıra, başta tüm kadınlardan ve izleyicilerimizden dün akşamki "Maç Sonu" programında yaptığım niyetimi aşan yorumlar nedeniyle kırgın olan saygın halkımızdan içtenlikle özür dilerim.’ dedi.

YORUMLAR 23
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınların oynadığı futboldan zevk keyif alan izleyici varsa oda futboldan anlamıyordur
    Cevapla
  • Adempekgoz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani elişi örgü erkeklere yakışmıyor desek erkekleri asagilamis mi oluyoruz. kadınlarin kazma kurek çalışması verimli olmaz dense kadınlar kendilerini aşağılanmış mi hissediyor.Bu bir görüştür. Sende aksini beyan edersin. Adama ne özür diletiyonuz
    Cevapla
  • Muratcan Aktaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovalıyolar Melih Şendil yalnız değildir
    Cevapla
  • taban 3 yıl önce Şikayet Et
    Birisine birseyi yapamadığını söylemek aşağılamak değildir.Doğru söylemek demektir.Doğrular konuşulmazsa yanlışı bulamayız.Kendimizi düzeltemeyiz.
    Cevapla
  • HASAN YÜCEL 3 yıl önce Şikayet Et
    Melih Şendil kessinlikle son derece doğru açıklamalarda bulunmuş. Noktası, virgulune dokunmadan altına imzamı atarım. NET
    Cevapla
  • ☆☆bahribasfiyat 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen. bu konuda aksini dusunen zaten imanini sorgulasin. tabi sunucu bu pencereden bakmamistir kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle