Göztepe'de golcü operasyonu!

Jerome ve Deniz Kadah gibi golcüleriyle yollarını ayıran Göztepe'nin, Lille'den ayrılan dünyaca ünlü golcü Loic Remy ve Udinese'de forma giyen Polonyalı golcü Lukasz Teodorczyk ile görüştüğü öğrenildi.

Göztepe'de golcü operasyonu!
Göztepe'de golcü operasyonu!
GİRİŞ 06.08.2020 13:33 GÜNCELLEME 06.08.2020 13:33

Jerome ve Deniz Kadah gibi golcüleriyle vedalaşan Göztepe, kadrosunu iyi iki golcüyle takviye etmek istiyor. Kamil Wilczek ile de yollarını ayıran yönetimin önceliği bonservisi elinde olan oyuncular.

Ankaragücü'den ayrılan Rodrigues ile birlikte Lille'den ayrılan dünyaca ünlü golcü Loic Remy ile ilgilenen yönetimin Udinese'de forma giyen Polonyalı golcü Lukasz Teodorczyk ile de görüştüğü öğrenildi.

GÖZTEPE'DE KALEYE 4 ADAY

Süper Lig'de 3 sezondur kalesini koruyan Beto ile yollarını ayıran Göztepe, yeni sezon öncesi kaleci arayışlarına başladı.

Daha önce Erzurumspor'un file bekçisi İbrahim Sehic ve Başakşehir'de yedek bekleyen Volkan Babacan'la ilgilenen sarı-kırmızılıların İngiltere Championship ekibi Preston'da forma giyen Declan Rudd ve Yukatel Denizlispor'la yollarını ayıran Adam Stackhowiak'ı listesine aldığı bildirildi. Yönetimin kısa süre içerisinde kaleci transferini gerçekleştireceği Göktuğ Bakırbaş'ın ise takımda kalacağı öğrenildi.

KAYNAK: YENİ ASIR