Erdoğan'dan özel tebrik! 'Aferin! 4 çocuğun var'

Başkan Erdoğan, şampiyon Medipol Başakşehir'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Peki ziyarette neler konuşuldu?

GİRİŞ 28.07.2020 11:31 GÜNCELLEME 28.07.2020 11:38
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonunu 69 puanla şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Kulübü yönetimi ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı.

 

 

TÜM TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORSUNUZ

Erdoğan, kabulde Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve futbolcuları kutlarken “Hepinizi tebrik ediyorum, sizinle gurur duydum ama sezon henüz daha bitmedi. UEFA Avrupa Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağınız rövanş maçını da kazanıp son 8’e kalmanızı bekliyorum. Türkiye’yi Avrupa’da siz temsil ediyorsunuz. Bunun için de ayrıca başarılar diliyorum. Ligde mücadele eden bütün takımları da ayrıca tebrik ediyorum” sözleriyle Avrupa’da rövanş için de başarı diledi.

 

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolcularla sohbeti şu şekilde oldu:

ASİST SAYINI ARTTIRMAN GEREK

Senegalli golcü Demba Ba’ya: Devlet başkanınıza selamlarımı iletin. Visca ile ikinizin 13’er golünüz var. Ama Visca’nın 12 de asisti var. Senin de asistleri çoğaltman lazım.

Sırp futbolcu Danijel Aleksic’e: Cumhurbaşkanınız nasıl? Kendisine selamlarımı götürün.

Enzo Crivelli'ye: Senden çok daha fazla gol atmanı bekliyordum. Çok güçlü bir oyuncusun.

Eljero Elia’ya: Aferin, 4 çocuğun var. Hepsi çok güzel maşallah...

Alexandru Epureanu’ya: Fizik yapın çok iyi, senin oyun tarzını ve aklını beğeniyorum.

İRFAN'A TRANSFER SORUSU

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdoğan, Sevilla’ya transferi söz konusu olan İrfan Can Kahveci’ye de “Gidecek misin?” diye sordu. İrfan Can, talipler olduğunu ve bunları değerlendirdiklerini iletti.

12 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Futbolcularla sohbet eden Erdoğan daha sonra yönetim, teknik heyet ve takımla birlikte şampiyonluk kupasıyla toplu halde fotoğraf çektirerek Başakşehir forması imzaladı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, takım kaptanlarından Mahmut Tekdemir, Edin Visca ve Alexandru Epureanu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a isminin yazılı olduğu 12 numaralı Başakşehir forması hediye etti. Gümüşdağ ayrıca Erdoğan’a futbol oynarken çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı albümü de takdim etti.

BOSNA BİZİM HER ŞEYİMİZ

Külliyede gerçekleştirilen ziyarette Bosna Hersekli futbolcu edin Visca da Erdoğan'a "Bosna’ya yapılan yardım ve destekler için teşekkür ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Visca’nın sözleri üzerine "Bosna bizim her şeyimiz" değerlendirmesini yaptı.

VOLKAN'A ÖZEL TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz’da ikiz çocukları dünyaya gelen Volkan Babacan’ı da tebrik edip altın hediye etti.

YORUMLAR 34
  • Yeni 3 yıl önce Şikayet Et
    Pazarda 3-5₺ bin hesabını yapan hafta sonu avm de çocuk oyun parkı İçin karta 100₺ dolduruyor. 1 saatte bitiyor.bir şiş patates cipsine 10₺ veriyor. Yemek yiyorsa bide marketin 3 katı bir içecek. Allah darda koymasın. Hesap bilmek lazım.
    Cevapla
  • Bekar 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz daha evlenemedik . Ekonomik durum herseyi etkiliyor cocuk bir yana daha evliligi dusunemiyoruz
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin malum şartlarından dolayı vatandaş ikinci çocuğu bile düşünemez oldu.
    Cevapla
  • ........ 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet ikinci çocuk olunca tatile gitmek zor Özel okul da var tabi Önce en pahalı kreş Sonra her çocuk için özel partiler Bunlar gerçekten düşündürücü
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil, rızkı veren Allah'tır cc..... Böyle düşünüyorsan eğer imanından şüphe et bence Çünki Allah cc, kulmun rızkına kefilim imanına kefil değilim diyor
    Cevapla
  • Bekir Canbaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağılda oğlak doğanda derede otu biter.
    Cevapla
  • KARA MURAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ortamda bir cocugu yetisdirmek cok zor deyilki dört cocuk.Hangi is ve hangi parayla Is ortamini yarartirsin millet iyi para kazanir Enflasiyon altinda ezilmez.Belirsizlik olmaz o zaman 4 deyil 6 da cocuk yapilir.
    Cevapla
  • ersin 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlışlıkla beğene butonuna bastım. Çocuk demişken rızkı senmi belirliyorsun.
    Cevapla
  • FbTaraftarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisin Koçla arası yok Fb yi davet etmezlerdi aynı durum olsa ha fener bu futbolla normalde 10. olması lazımdı orası ayrı bir olay ayrı bir şans.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle