Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon Başakşehir'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başakşehir yönetim, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti.

GİRİŞ 27.07.2020 15:26 GÜNCELLEME 27.07.2020 15:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Kulübü yönetimi ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sezonu 69 puanla şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir'i ağırladı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Futbol Kulübü'nü başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

Erdoğan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çekindi.

Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, takım kaptanlarından Mahmut Tekdemir, Edin Visca ve Alexandru Epureanu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a isminin yazılı olduğu 12 numaralı Başakşehir forması hediye etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık bende başakşehir taraftarıyım Reis ne yaparsa ne derse bildiği vardır. başakşehire hayırlı olsun diyorum artık maddi manevi desteğimiz elimizden geldiğince Başakşehire
    Cevapla
  • kamuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler başakşehir
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleri ne zaman kabul edecek acaba? Talimatları başarıyla uyguladılar. Bence birer plaket ve 10 maaş ikramiyeyi hakettiler
    Cevapla
  • DOĞRUSÖYLEYEN 3 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • omer ts 3 yıl önce Şikayet Et
    mhk yi göremedim. zekeriya niye gitmemiş acaba
    Cevapla
  • hah 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin yanınızdadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle