Mustafa Tokgöz: Süper Lig oynansın diye koronavirüs vakasını açıklamadık

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Trabzonspor maçının ardından ilginç bir açıklama yaparak, “Süper Lig oynansın diye teknik heyetimizde ve idari ekibimizde çıkan korona virüs vakasını açıklamadık” dedi.

Mustafa Tokgöz: Süper Lig oynansın diye koronavirüs vakasını açıklamadık
Mustafa Tokgöz: Süper Lig oynansın diye koronavirüs vakasını açıklamadık
GİRİŞ 26.07.2020 09:42 GÜNCELLEME 26.07.2020 10:32
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kayserispor sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup olarak TFF 1. Lig'e düştü.

 

 

Maçın ardından konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü, Mustafa Tokgöz, “Kayserispor çok zor günlerden bugüne kadar ümitlerini taşımıştır. Düşme veya Süper Lig’de kalma mücadelesi versek de önemli olan bugün burada bu maçın nasıl oynandığı ve nasıl yönetildiğidir. Bugüne kadar hakemler hakkında tek bir kelime bile konuşmadık. Gün geldi sportif ekibimizde, gün geldi idari ekibimizde korona virüs tespit edildi, ligi sabote etmemek adına, endişe vermemek adına hiçbir şey açıklamadık. Sırf Süper Lig oynansın diye. Bugün çok güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımı ve teknik ekibimi cani gönülden tebrik ediyorum. Ancak, maalesef ünü Avrupa’ya taşınmış, Avrupa’da en büyük maçları yönetebilen büyük hoca Cüneyt Çakır bugün maçı katletmiştir. Bir kere dahi VAR’a gitmemiştir, ne penaltı pozisyonumuzu vermiştir ne de topun çizgiden çıkıp çıkmadığını kontrol etmemiştir. Kayserispor 1.5 milyon nüfuslu bir şehrin futbol kulübüdür. Bugün bu sonucu sadece hocaya yüklemiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 19
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    kasten adam öldürmeye teşebbüs
    Cevapla
  • asım kocakafa 3 yıl önce Şikayet Et
    küme düşme bu sene yok
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    34 maç oynadınız son dakikaya bırakmasaydınız
    Cevapla
  • adam 3 yıl önce Şikayet Et
    futbolun kimseye faydası yok. para içinde yüzüyorlar. kimse umurlarında değil
    Cevapla
  • Saltanat 3 yıl önce Şikayet Et
    Pozitif vakalarla lige çıkıp maç edenlere çok söylenecek şey var ama malesef yeri burası değil ... Asıl olan bunu bile bile maçları oynatan TFF.. bilmiyorum diyorsa haberim yok diyorsa zaten o daha büyük fiyasko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle