Okan Buruk'tan flaş G.Saray açıklaması!

Başakşehir ile şampiyonluğa erişen ve Türk futbol tarihine geçen Okan Buruk, Azerbaycan televizyonuna yaptığı açıklamada Galatasaray'ın başına geçmek istediğini söyledi.

GİRİŞ 25.07.2020 11:45 GÜNCELLEME 25.07.2020 11:52
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa karşılaşmasına şampiyon olarak çıkacak olan Başakşehir'de sevinç gösterileri de tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig'in 6. şampiyonu olan lacivert-turunculularda Okan Buruk da yaptığı bir açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

 

 

Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport kanalına konuşan Buruk, "Azerbaycanlılar da sizde artık bir Fatih Terim modeli görüyorlar." sorusuna karşılık, "Fatih Terim bir tane, Türkiye'de tek hoca. Ben de yeni jenerasyon hocalardan iyi şeyler yapan teknik adamlardan biriyim." cevabını verdi.

"İNŞALLAH NASİP OLUR"

 

 

Galatasaray'ı çalıştırmak istediğini de ifade eden genç hoca, "Ben Galatasaray'da da futbol oynadım. İnşallah ileride bir gün orada çalışmak bana nasip olur." diyerek sarı-kırmızılı camiaya yeşil ışık yaktı.

Okan Buruk'un Başakşehir ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 60
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    en büyük fetöcülerden bu okan
    Cevapla
  • okan hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    okan hoca fatih hoca bıraktıktan sonra takımın başına geçecek.
    Cevapla
  • Olguncan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolun bahtın açık olsun Okan Hoca,Eyy yorumdan anlamayan yorumcular,Okan Hocanın dediklerini nerenizle anlıyorsunuz,El insaf be...
    Cevapla
  • ismet 3 yıl önce Şikayet Et
    hoca fazla havalara girme seneye ters köşe olursun. üç büyükler bu sene söndüler o yüzden sevindiniz bir düşün hoca senin takımın kalite değerini birde konya sporun kalite değerini konya o kadroyla dağıttı sizi onun için havalara girmeyin daha zaman var.Trapzon cimşirin acemiliğinden kaçırdı .
    Cevapla
  • k.s 3 yıl önce Şikayet Et
    hocafazla havalara girme seneye ters köşe olursun. üç büyükler bu sene söndüler o yüzden sevindiniz bir düşün hoca senin takımın kalite değerini birde konya sporun kalite değerini konya o kadroyla dağıttı sizi onun için havalara girmeyin daha zaman var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle