Berkay Özcan: Başakşehir'de maaşlar zamanında yatıyor

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Başakşehir'de Berkay Özcan, hedeflerini anlattı.

Berkay Özcan: Başakşehir'de maaşlar zamanında yatıyor
Berkay Özcan: Başakşehir'de maaşlar zamanında yatıyor
GİRİŞ 21.07.2020 18:42 GÜNCELLEME 21.07.2020 18:49

İşte Berkay Özcan'ın açıklamaları...

 

 

"İLK YILIMDA ŞAMPİYONLUK HARİKA"

Türkiye'de şampiyonluğu ilk yılımda kutlamam harika bir şey. Gerçekten gururluyum. Kupayı kaldırdığımız için çok büyük heyecan yaşadık.

 

 

"HERKES BİRBİRİNİ TANIYOR"

Yıllardır birlikte oynayan bir takımımız var, özellikle ilk 11'imiz birlikte oynuyor. Herkes birbirini tanıyor. Bizim daha tecrübeli oyuncularımız, daha az genç futbolcularımız var. Tecrübeli oyuncular kupa kazanmanın öneminin farkında.

"DEMBA BA'DAN BİR ŞEYLER ÖĞRENİYORUM"

Demba Ba ile Almanca konuşabiliyorum. İdmanda bir şeyler yanlış olunca bana gelip, neleri yapmam gerektiğini anlatıyor. Bizimle çok konuşuyor. Golü kokluyor, ondan bir şeyler öğrenmek önemli.

"OKAN HOCA'NIN İLETİŞİMİ ÇOK İYİ"

Okan Buruk Klopp mu, Guardiola mı yoksa Flick mi? Bunu söyleyemem. Oyuncularla çok iyi iletişimi var, çok fazla konuşuyor. Oyuncularla iletişimi özel. Maçta çok duygusal, yüksek sesli ve hareketli. İdmanda ise çok daha sakin.

"İLK 11'DE OLMAK İSTERDİM AMA..."

Hocanın benimle ilgili planlarını biliyordum. İlk 11'de olmak isterdim ancak ben daha sonra geldim ve şampiyonluğa oynuyorduk. İlk 11'i hocanın değiştirmesi kolay değildi. Takımın en genç oyuncusuyum ve hoca da bana süre veriyor. Belki de en başta 6 hafta sakatlanmasaydım her şey daha kolay olurdu.

"HAMBURG'UN PLANI YOKTU"

Hamburg'a geri dönme ihtimalim vardı, Hamburg'da yaşamaktan da çok zevk aldım, kalmak da isterdim ancak şu anda İstanbul'da da çok mutluyum, kulüpte de mutluyum. Başakşehir beni istedi, Hamburg'un benimle ilgili planı yoktu.

"BUNDESLIGA KAPISINI KAPAMADIM"

Türkiye'de 2-3 sezon boyunca bir şey yapmazsan, sonra başka bir ligde kulüp bulman zor olabilir ancak kendini gösterirsen, özellikle Avrupa'da, değişim daha da basit olur. Her şey oyuncunun elinde. Bundesliga'ya geri dönme kapısını da kapatmadım, Bundesliga dünyanın en iyi liglerinden.

"HERKES MAAŞINI ZAMANINDA ALIYOR"

Karius ile Kruse sözleşmelerini feshetti, ben bu konuda bir şey söyleyemem. Başakşehir'de herkes maaşını zamanında alıyor.