Flaş sözler! "Trabzonspor taraftarı beni istiyor"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Rumen basınından Digisport'a açıklamalarda bulundu ve Trabzonspor ile adının geçmesini yorumladı.

Flaş sözler! "Trabzonspor taraftarı beni istiyor"
Flaş sözler! "Trabzonspor taraftarı beni istiyor"
GİRİŞ 21.07.2020 14:33 GÜNCELLEME 21.07.2020 16:05
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor'da geçtiğimiz gün teknik direktör Hüseyin Çimşir'le yollar ayrıldı. Yeni teknik direktör için ortaya birçok isim atılırken, Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica'dan ilginç bir açıklama geldi.

 

 

''TRABZONSPOR TARAFTARLARI BENİ İSTİYOR''

Digisport'a özel röportaj veren Sumudica, "Sosyal medyada çok sayıda Trabzonspor taraftarı, benim takım için şu anda en uygun isim olduğumu söylüyor. Muhtemelen deliliğimi ve yaşam tarzımı seviyorlar" dedi.

 

 

"BİR ŞEY OLDU VE ŞAMPİYON OLAMADILAR"

Trabzon şehri ve Trabzonspor'la ilgili de konuşan Rumen hoca, "Trabzon futbolu soluyan bir şehir. Oradaki insanlar yatağa yatana kadar futbolu konuşuyorlar. Sabah kalktıklarında ise kaldıkları yerden devam ediyorlar. Şampiyonluğu kaçırdılar. Yakınlardı ama sonunda orada bir şey oldu ve şampiyon olamadılar. Ne olduğu bilmiyorum. Türkiye'de şampiyonluk için mücadele etmek herhangi bir hoca için onur ve bir meydan okumadır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 73
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    İstemeye geleceğiz.
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sumudica bu sezon makul kadrosuyla antepi iyi yönetti göze hoş gelen futbol oynattı bencede Hüseyin den daha başarılı olur tabiki TS ye takviyeler yapıldıktan sonra
    Cevapla
  • Ali avşar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gfk hocası bir kulupkendinden basetse hemen balıklama atlıyor hoca dediğin adam gibi adam olur takımından memnun san gelecek transferlere bakacaksın bu takımı nasıl şampiyon olur ne gibi futbolcular getirmeliyiz diye hesap yapmalıyım demezi lazım Ken beni filan takımın seyircileri istiyor sen kendini pazarlamaya çalışıyorsun kimden beş para fazla ala bilirim hesabını yapıyorsun güzel bir kulup bulmuşsun her istedigin yapıyorlar istedigin futbolcular geliyormu gelmiyormu sen ona bakacaksın eger sen 5 tane futbolcu getirt şampiyonlukga oynat gfknu hocalıgını görek haydi bakalım
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneşten başkası bu ciddiyetsizliği düzeltemez.
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    la ha bu da kim:-)))
    Cevapla
  • yakup baş 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporluların bundan haberi varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle