Okan Buruk: Abdullah Avcı'ya teşekkürler!

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Abdullah Avcı'ya teşekkürler!
Okan Buruk: Abdullah Avcı'ya teşekkürler!
GİRİŞ 20.07.2020 00:04 GÜNCELLEME 20.07.2020 00:08
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de elde ettikleri şampiyonluk hakkında konuştu.

Şampiyonluk için Abdullah Avcı'ya da teşekkür eden Buruk, "Bu şampiyonluğun karşılığı yok, çok uzun bir yol aldık. Birçok kişinin emeği var, futbolcular, başkan, yönetim, kulüp çalışanları... Ama en değerlisi ailelerimiz, hep bizim yanımızda oldu. Bir teşekkürü de Abdullah Avcı'ya etmek gerekiyor, bu takım üstünde çok büyük bir emeği var" şeklinde konuştu.

Başakşehir'in büyük bir karakter ortaya koyduğunun altını çizen Buruk, "Pandemi sonrasında iyi döndük, iyi de çalıştık, profesyonelce yaşadık. Avrupa kupaların ile beraber yürümek ayrı bir motivasyon ve zorluk. Çok iyi hazırlandık ve verdiğimiz emeğin karşılığını aldık" dedi.

Şampiyonlar Ligi maceası hakkında da konuşan Buruk, "Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için çok mutluyuz.i Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz, umarım Kopenhag'ı eleriz ve Manchester United ile Şampiyonlar Ligi provası yaparız" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 28
  • mefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimden sonra Galatasaraya teknik direktör olabilir. Tecrübesi arttıkça başarıları da daha kalıcı olur.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı olsaydı şampiyon olamazdı. Yine forvetsiz oynama gibi ucube bir yöntem geliştirip şampiyonluğu satardı. Önde güçlü bir forvet olmadan kim şampiyon olmuş. Örnek jagne olsaydı Cimbom daha başarılı olurdu.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu gelecek Başakşehir küme düşecek diyenlere çok güzel bir kapak oldu. Belediyenin kaynaklarını yediği iddia ediliyordu. Cooook güzel oldu. Bir de Abdullah Avcı nin beceremedigini Okan hoca becerdi. Helal olsun
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı ya değil hakemlere teşekkür et kritik maçlarda başakşehir için çok önemli kararlar verdiler
    Cevapla
  • fth 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne hakemi kardeşim adamlar çatır çatır bastılar sen hakem kararıyla alınan bi şampiyonluk görmek istiyosan geçen seneki rize gs maçına bak
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE NİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ABDULLAH AVCIDIR..bu arkadaş geldi hazıra oturdu
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    abdullah avcı iyi bir teknik direktör fakat hep son haftalarda stresi kaldırmayıp şampiyonluğu hediye etti. tıpkı beşiktaş tan gönderilme sebebi gibi. okan buruk stres yönetimini de iyi yapan bir hoca. hepsinin yolu açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle