Mert Hakan Yandaş'tan isyan! 'Bize inanmayanlara selam olsun'

Sivasspor'da adı transfer dedikodularında yer alan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri maçın ardından konuştu.

Mert Hakan Yandaş'tan isyan! 'Bize inanmayanlara selam olsun'
Mert Hakan Yandaş'tan isyan! 'Bize inanmayanlara selam olsun'
GİRİŞ 12.07.2020 23:43 GÜNCELLEME 12.07.2020 23:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kendisini eleştirenlere tepki gösteren Mert Hakan, "Maçla ilgili konuşmak istemiyorum. Üç haftadır kötü giden bir süreç vardı, bizim üzerimize atıldı. Bazen haklılardır, bazen haksızlardır ama biz Sivasspor arması için mücadele ediyoruz. Bizim içimiz rahat ama biraz kendimizi kurtarma maçı olarak gördük. İşler kötü gidince bildiğimiz şeyler oldu ve bizim üzerimize gelenler oldu. Dışarıdan gelenlere değil de içeriden bize inanmayanlara selam olsun diyorum" dedi.

TRANSFER YORUMU

Transferle ilgili görüşü sorulan Sivassporlu futbolcu, "İki hafta kaldı, iki hafta da Sivasspor'u en iyi yere getireceğiz. Transfer için konuşmanın anlamı yok. Önce Sivasspor ile sezonu tamamlayacağız, sonra yolumuza bakacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • Igdirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak iyikide gs gelmedin bize karakterli oyuncu lazım sen de ente nın yolunda git nede olsa bir gün feneride sayarsın abi dediğin emre varya gs de oynarken kefen giyer fener forması giymem sözü vardı aziz yıldırım para ile adamı fanatık fenerli yaptı sende para ile satildin yiyin kerizlerin parasını nede olsa sezon sonu bedavaya seni elde çıkartmaya çalışacaklar emre kılınç gs gelir gelmez önemli değil karakter koydu sen ise sarılmayı göze aldın bize satılmış değil yürekli ve karakterli
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçı kazanmak için ne yaptın acaba bu halinle bırak üç büyütülmüşleri sivasta yedek bile olamazsın. Sırf rızanın inadı yüzünden oynuyorsun
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    mühüm olan karrakterdir yandaş bu hayatta karakteri kişili olmayan insanları Türk Halkı sevmemiştir sevmiyecektir
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Para için dönene ne demek lazım fenerbahçem senin gibiler yüzünden başarılı olamıyor
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü oyununa bakınca keşke yedek bırakılsaydı dedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle