Memduh Büyükkılıç'tan Lung'a Fahri hemşehrilik teklifi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kaleci Silviu Lung'a fahri hemşehrilik teklifinde bulundu.

Memduh Büyükkılıç'tan Lung'a Fahri hemşehrilik teklifi
Memduh Büyükkılıç'tan Lung'a Fahri hemşehrilik teklifi
GİRİŞ 07.07.2020 10:21 GÜNCELLEME 07.07.2020 10:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de mücadele veren Hes Kablo Kayserispor takımının en başarılı isimlerinden birisi olan takım kaptanı Silviu Lung, Beşiktaş maçında da yaptığı kurtarışlar ile dikkatleri üzerine çekti. Müsabakayı izleyenler arasında bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, Rumen kalecinin maçın ilk yarısında yaptığı kurtarışlara duyarsız kalmayacak hemşehrilik teklifinde bulunda.

 

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Sevgili Silviu. 3 yıldır Kayseri’de yaşıyorsun. Türkçe’yi de güzel konuşmaya başladın. Pastırma ve mantıyı da çok seviyorsun. İlk 45 dakikadaki performansınla da yeniden gönlümüzü fethettin. Gel Fahri Kayserili Hemşehrimiz ol" mesajı yayınladı.

 

 

Başkan Büyükkılıç'ın sosyal medya paylaşımını gören kaleci Lung ise, Başkan Büyükkılıç'a "Teşekkürler hocam" yanıtını verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • MURAT 3 yıl önce Şikayet Et
    1989 doğumlu Silviu Lung Jr., Bu kalecinin babası da aynı ismi taşıyan 1956 doğumlu Rumen Milli Kaleci Silviu Lung'u G.Saray 1990 yılında Steau Bükreş takımından almak istemiş fakat o İspanyaya transfer olmuştu...Kimse hatırlamaz ama ben unutmam.
    Cevapla
  • yansız 3 yıl önce Şikayet Et
    vay bee.. ne büyük meziyet pes doğrusu...
    Cevapla
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    7 yıldır Türkiyede olan yere göğe sığdırılamayan takımına kaptan yapılan muzlereya ilk röportajda Türkçe bir soru sorsunlar bakalım ne diyecek. bizim garibanlarda ispanyaya almanyaya gittiklerinde o ülkenin dilini öğrenmeden 11 e giremiyorlar.
    Cevapla
  • Tussubassa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün topları kalecinin üzerine atmayı başaran Beşiktaşlı futbolculara da bende fahri hemşehrilik verilmeli, bu başarı da onların da payı var.
    Cevapla