PFDK'dan Gökhan Töre kararı!

PFDK, Gökhan Töre'nin Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karta ilişkin Yeni Malatyaspor'un yaptığı erteleme talebini reddetti.

PFDK'dan Gökhan Töre kararı!
PFDK'dan Gökhan Töre kararı!
GİRİŞ 02.07.2020 20:08 GÜNCELLEME 02.07.2020 20:09
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu, son toplantıda almış olduğu kararları açıkladı.

PFDK, Yeni Malatyaspor'un Gökhan Töre'nin kırmızı kartına yaptığı itirazı reddetti. 

TFF ilgili karar için yaptığı açıklamada; "BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 27.06.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, mensuplarının COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimatlara Aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu GÖKHAN TÖRE hakkında, kırmızı kartın cezai sonuçlarının ertelenmesi talebinin, koşulları oluşmadığından REDDİNE, karar verildi." yazdı. 

 

YORUMLAR 34
  • selçuk kırkgöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper İstanbul lig
    Cevapla
  • 44ERSAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalarını versin.. NE diyelim... ALLAH onların ördüğü çorabı kendi başlarına geçirsin.. Oldu bitti dogu takımının yükselmelerini istemiyorlar TFF.. ALLAHINDAN BUL EMİ
    Cevapla
  • Halis 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ‘lı oyuncun önceki yılda talebi kabul edilmişti. TFF Allah sizi bildiği gibi yapsın. Çifte standart bu olsa gerek.
    Cevapla
  • Uzun46 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tff ile olmaz hakemlerin yanlışlarını kulüpler çekiyor 8 hakem yani o pozisyonu nasıl görmedi ayıp yazık Şansalan istifa
    Cevapla
  • Abdullah Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim orda mert,delikanlı sözünün ve duruşunun arkasında olan bir adam görev yapamaz.Onlara para gelsin de nolursa olsun.
    Cevapla
  • Başak 3 yıl önce Şikayet Et
    Skandal karar taraflı karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle