Ç.Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan'a sert tepki

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Ç.Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan'a sert tepki
Ç.Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan'a sert tepki
GİRİŞ 30.06.2020 15:30 GÜNCELLEME 30.06.2020 15:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, profesyonellerin hatalarının ekonomik anlamda kulübü zarara uğrattığını, son olarak Oğulcan Çağlayan'ın takımdan ayrılması konusunda sıkıntı yaşadıklarını açıkladı.

Özellikle Hikmet Karaman dönemindeki transferlerde sorun yaşadıklarını kaydeden Bakır, "Kweuke, Janster ve son olarak Oğulcan Çağlayan olayı yaşanmıştır. Oğulcan Çağlayan cephede savaşırken cepheyi terk edip kaçmıştır. Bu şartlarda kaçmış olması sporcu için 'Zeki, çevik, ahlaklı' söylemine aykırıdır. Davasında haklı olabilir. Oğulcan, ligin bitimine altı hafta kaldığı, pozisyonunda alternatifi olmadığı, oyununa ihtiyaç olduğu, hak kaybetmeyeceğini bildiği halde cephede savaşırken kaçmıştır." ifadelerini kullandı.

Oğulcan için 5 yıl önce 1,5 milyon euro ödeme yaptıklarına işaret eden Bakır, "Parasını kazanmıştır, hizmetleri vardır. Altı maç daha sabredip ligde kalma yarışında, 'Ben de cephede olacağım' deseydi opsiyon konusunda taraftar da ona destek verecekti. Kendisi gitmiş, arkadaşları yalnız kalmıştır. Oğulcan'ın fesih ile opsiyon konusunun bağlantısı yoktur. Lig sonunda hukuki arayışa devam etseydi hiçbir kaybı olmazdı." diye konuştu.

Hasan Yavuz Bakır, Vedat Muriqi ve Oğulcan'ın menajerinin aynı olduğunu ve benzer sorunların yaşandığını, Oğulcan'ın sözleşmesi ile ilgili eksiklik varsa yapan kişilerle ilgili yönetimin bir değerlendirmede bulunacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 21
  • Çaycı 3 yıl önce Şikayet Et
    Karakter ve ahlak olarak şimdiden tam terim ve çevresine göre bir ayaktopcusu.
    Cevapla
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    fenere veremediler ondan kuduruyolar
    Cevapla
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin fenerle ilgisi ne. Muriç ise eğer, sezon bitince imza atıldı. Oğulcandaki sorun sezonun devam ederken oğulcanın gs ye imza atmasıdır. Bu ahlaksızlıktır ve gs bunu alışkanlık edinmiştir. Tff de bunu sümen altı etmektedir
    Cevapla
  • Laz53 3 yıl önce Şikayet Et
    Sôzleşme bitimine 6ay kala futbolcu transfer görüşmesi yapabilir FIFA veya UEFA kanununda mevcut
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her sezon bitiminden 6 hafta önce en kritik düşme ve şampiyonluk maçlarından önce bir kulüp TÜRK FUTBOLU’nun içine etmektedir !!! Futbolcuların aklını tekliflerle karıştırıp önemli maçlar öncesi kendisine avantaj sağlamaktadır ve bunu maalesef yıllardır başarıyla yerine getirmektedir !!! Herkes hangi kulüp olduğunu bilir ve hiç kimse bu kulübe ses çıkarmaz !!! TFF neden CEZA vermez anlaşılır gibi değil !!! Nizami olarak her yıl yapıyorlar ve ŞAMPİYONLUĞU da gayet güzel etkiliyorlar !!! Yazıklar olsun bir ülke futbolunun içine ettiniz hep beraber körler , sağırlar birbirini ağırlar misali 3 maymunu oynamaya devam !!!
    Cevapla
  • ATMACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Basta rize baskani olmak diger yoneticiler basarisizligi örtbas etnek icin bu yolu deniyor. Ayrica gecen sene vedat transferinde bu kadar tepki verilmemisti. Daha onceki yorumumda da soylemistim rize duserse vay yonetimin haline...
    Cevapla
  • Laz53 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorun GS yi çekememek.Muriç konusunda nasıl hareket edildi GS ya verilmedi KOÇ a verildi bu da GS nin önünü kesmek hem FB hem rize ve dahi ligdeki çoğu kulüp bu şekilde hareket ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle