Thievy Bifouma Çin'e transfer oldu!

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Yeni Malatyaspor, Thievy Bifouma'nın Çin Ligi ekiplerinden Schenzhen'e gittiğini açıkladı.

Thievy Bifouma Çin'e transfer oldu!
Thievy Bifouma Çin'e transfer oldu!
GİRİŞ 29.06.2020 16:50 GÜNCELLEME 29.06.2020 17:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezonun son bölümüne girilirken BtcTurk Yeni Malatyaspor, Thievy Bifouma'nın Çin Ligi ekiplerinden Schenzhen'e transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Malatyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

"Profesyonel futbolcumuz Thievy Bifouma'nın, Çin’in Schenzhen FC takımına transferi için prensip anlaşmasına varılmıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte transfer detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır."

YORUMLAR 9
  • KAYISI KENTLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    adil gevrek bir an evvel başkanlığı bıraksın bu takım sezona uefa maçlarıyla başladı nerden nereye şimdi düşmemeye oynuyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Anlayana 3 yıl önce Şikayet Et
    Şerefinizle bırakın gidin.Belki bu işe gönül veren birileri çıkar da kümede kalırız.Yanlış transfer politikanız yüzünden takımı mahvettiniz.Yüzümüzü yere baktırdınız.
    Cevapla
  • Has malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Beleş giden oyuncular acaba yönetimden birilerine para mı kazandırıyor.parayla satılsa o para kulübün kasasında olması lazım.bari kasada ne varsa toparlayın alın sizin olsun da istifa edin bırakın gidin şu 4-5 haftada belki kalan malatyanın has evladı gençlerle 5-10 puan toplarızda ligde kalırız.
    Cevapla
  • 44 blnt 44 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ve yönetim Çin’e transfer olsa çokkkkkk sevinirdim beceriksizler takımı hakemlerin eline teslim ettiler haklarını bile arayamıyorlar haksızlık hainlik yapanın Allah belasını malayamızı rezil ettiler
    Cevapla
  • Metoo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yonetim federasyonun kararli tutumunu anlamis kume dusecegini kabullenmistir ve takimin icini bosaltmaya baslamistir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle