Rıza Çalımbay: Mert Hakan'a üzüldüm

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, evlerinde Kayserispor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Mert Hakan'a üzüldüm
Rıza Çalımbay: Mert Hakan'a üzüldüm
GİRİŞ 28.06.2020 21:10 GÜNCELLEME 28.06.2020 21:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Maçın başında Mert Hakan'ın kaçırdığı penaltıya değinen Çalımbay, "Kötü oynamadık. Maçın başında güzel pozisyonlar da vardı, bir direkten döndü, bir penaltı kaçırdık. Atsak belki çok başka maç olacaktı. Arkasından yediğimiz bir gol var beklemediğimiz bir anda. Biraz dikkatli olabilseydik, penaltıyı atabilseydik başka bir maç olurdu. Penaltıdan sonra üzüldüğüm Mert Hakan. Sanki ilk defa penaltı kaçırıyor, herkes kaçırıyor penaltı. Oyundan düştü, kendini veremedi." dedi.

 

 

"Hakemlerle ilgili konuşa konuşa bıktım"

Hakemlere tepki gösteren teknik adam, "Son penaltıyı beklemiyorduk. Bize göre değil, onlara göre penaltı. Hakemlerle ilgili konuşa konuşa bıktım, Sivasspor olarak da bıktım. Bize bir sürü yanlışları oldu. Topa vuran adama kart göstermiyor, alakasız adamlara kart gösteriyor. Bir şey varsa yapın diyoruz hakemlere ama net olarak iyi bir futbol oynayamadık." ifadelerini kullandı.

 

 

"Şu maçtan çok iyi dersler çıkarmamız gerekiyor."

Son 5 maçı iyi tamamlamak istediklerini kaydeden Çalımbay, "Bazı arkadaşlarımızdan kesinlikle memnun değilim ama bizim belli bir kadromuz var, bu kadroyla buraya kadar getirdik ve 5 maçı da bize yakışır bitirmemiz gerekiyor. Lig bitmedi daha. Taraftarla oynasak bu maç belki olmayacaktı, başka bir maç olacaktı. Şu maçtan çok iyi dersler çıkarmamız gerekiyor." diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Mert hakan gs ye gelse kraldı fb ye gidince hain oluyor ulan bu gsliler tam olarak fetöcülere benziyor sizi gidi Fransız takımı sizi
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    söylediklerinin hepsi sende fazlası ile mevcut sanırım. hoşt derler adama densiz herif sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun?
    Cevapla
  • Alpi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey mi dedin kardeş!!!!!
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs yi para icin satan topcudan adam olmaz.Hersey para mi.Gs kimin parasini odememis bu zamana kadar.Fenerde tipki digerleri gibi çöp olur gider...
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta konyaspor maçında bizim için çok önemli 1 puan demiştin. Sen anladın hocam
    Cevapla
  • Ahmett 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam puanla üzül mert hakan a deyil
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kapasite bu kadar senden bir şey olmaz
    Cevapla
  • Sivas 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım buraya kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle