Net cevap! 'Galatasaray benim hayalim'

Galatasaray ile anlaşmak üzereyken son anda Fenerbahçe ile söz kesen Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşı Emre Kılınç'ı da davet etti.

Net cevap! 'Galatasaray benim hayalim'
Net cevap! 'Galatasaray benim hayalim'
GİRİŞ 24.06.2020 11:17 GÜNCELLEME 24.06.2020 11:18
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Ocak ayında Galatasaray'ın 4 yıllığına toplam 32 milyon TL'lik teklifine olumlu yanıt veren ancak daha sonra Fenerbahçe'nin 58 milyon TL'lik teklifi sonrasında rotasını sarı lacivertlilere çeviren Sivassporlu Mert Hakan Yandaş'ın, kendisi gibi sarı kırmızılılarla söz kesen takım arkadaşı Emre Kılınç'ın da tercihini değiştirmesi adına çaba harcadığı ortaya çıktı.

 

 

"GEL FENERBAHÇE'YE GİDELİM"

Mert Hakan'ın Emre'ye "Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Çok da iyi teklif verdiler. Seni de kadrolarında görmek istiyorlar. Gel, Fenerbahçe'ye birlikte gidelim. Sana da iyi bir kontrat önerecekler" dediği öğrenildi.

 

 

EMRE KILINÇ KABUL ETMEDİ

Boluspor'da oynadığı 2013 yılında Galatasaray'ın kapısından son anda dönen Emre Kılınç, Mert Hakan'ın bu sözlerine çok kısa ve net bir yanıt verdi.

"GALATASARAY BENİM HAYALİM"

Sarı kırmızılı kulüple ocak ayında anlaştıklarını hatırlatan Emre Kılınç "Sana başarılar dilerim kardeşim. Ben bir söz verdim ve kararımı değiştirmeyeceğim. Benim ideallerim arasında Galatasaray'da forma giymek var. Herkesin bir hedefi, hayali vardır. Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyerek kapıyı kapattı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 96
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    burda atıp tutanlara o para teklif edilse yüz bin takla atar kalkmışlar burda ahlak dersi veriyorlar
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Adını Galatasaray'a yazdıranlara ve yazdıracaklara selam olsun.
    Cevapla
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlılık acaba sezon ortasında bir takımın en iyi iki adamını ayartmaklamı oluyor.O ikiside delikanlı olsaydı biz Sivasın sayesinde bu seviyeye geldik der ve sezon sonuna kadar kimseyle görüşmezlerdi.Sivasın daha önceki şampiyonluğa yaklaştığı zamandada galatasaray aynı şeyi yapmıştı.Mehmet yıldızın kafayı karıştırdı ve ikindi yarıda mehmet yıldız bitmişti
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivas galarasaray maçından sonra hepiniz Emreye küfür ediyordunuz galatasaraya gelmesin diyordunuz şimdi ne değişti de delikanlı oldu
    Cevapla
  • ÖMER 3 yıl önce Şikayet Et
    DELİKANLI ADAMMIŞSIN nn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle