Tamer Tuna'dan galibiyet yorumu!

Antalyaspor'un Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendiği maçın ardından Tamer Tuna açıklamalarda bulundu.

Tamer Tuna'dan galibiyet yorumu!
Tamer Tuna'dan galibiyet yorumu!
GİRİŞ 13.06.2020 23:39 GÜNCELLEME 13.06.2020 23:39

Antalyaspor'un Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendiği maçın ardından kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Tamer Tuna açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ın pas yapmasına izin verdik"

Beşiktaş karşısında teknik direktör olarak ilk kez kazanan Tamer Tuna, "Beşiktaş'ı yenerek bir anlamda tehlikeli bölgeden de uzaklaştık. Bugün istatistikler bizim açımızdan biraz ters ancak maçın 35. dakikasına kadar Beşiktaş'a pozisyon vermedik ama ikinci yarı biraz daha farklı oldu. Takım savunmasında çok iyiyiz, Beşiktaş'ın pas yapmasına izin verdik, biraz da takım savunmamıza güvendik, iyiydik. Üç aya yakın süren ayrılıktan sonra Beşiktaş karşısında kazanmak bizi çok mutlu etti ve biraz da olsa nefes aldırdı" dedi.

"Sergen Yalçın'a karşı kazanmanın bende herhangi bir hırsı yok"

Birçok fedakarlık yaptıklarını dile getiren Tamer Tuna, "Bugüne gelen kadar çok fazla fedakarlıklar gösterdik ve Beşiktaş karşısında aldığımız galibiyet bir anlamda bu fedakarlıkların da ödülü oldu. Sergen hocayla iki sezon birlikte çalıştık, Şenol hocayla çalıştık, çok büyük tecrübeler elde ettik. Şenol hocayla daha üç gün önce beraberdik. Beşiktaş'a karşı kazanmak ya da Sergen Yalçın'a karşı kazanmanın bende herhangi bir hırsı yok, normal bir galibiyet" şeklinde konuştu.