Transferin gözdesinden 5 yıllık imza!

DG Sivasspor, sezon sonu sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt ile 5 yıllık anlaşma imzaladı.

Transferin gözdesinden 5 yıllık imza!
Transferin gözdesinden 5 yıllık imza!
GİRİŞ 10.06.2020 17:29 GÜNCELLEME 10.06.2020 17:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sivasspor, başarılı futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmesini uzattı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başarılı sporcumuz Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmesi 5 yıl uzatıldı. 2019-2020 sezonunda sözleşmesi sona erecek futbolcumuz Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmesinin 2024-2025 sezonuna kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varıldı. 26 yaşındaki sporcumuz bugün kulüp tesislerimizde Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın da yer aldığı imza töreninde kendisini 5 yıllığına Demir Grup Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmeye imza attı. 2018-2019 sezonunda kadromuza kattığımız Erdoğan, Süper Lig'de kırmızı-beyazlı formamızı 39 kez giydi ve 5 kez gol sevinci yaşadı. Erdoğan Yeşilyurt'u tebrik eder, Sivasspor forması altında büyük başarılara imza atmaya devam etmesini temenni ediyoruz" denildi.

YORUMLAR 12
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç para alacak büyük kulüpler gibi onuda açıklasanıza şeffaf olun şeffaf,büyük kulüp olunca basın her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyor,bunun gibi transferlerde ses yo kaç para alacak kaç para onu söyleyin.
    Cevapla
  • Ozanbjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Karakterli topçuymuş.
    Cevapla
  • Mustafa.58 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi ve sivasspor için hayırlı olur inşallah başarılar
    Cevapla
  • karahan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenere paket teslimi yapacaktır fenerli başkan.
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli başkan arıyorsan rize malatya kayseri eski başkanlarına bak,,,
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Helall, en doğrusu nu yapmis devamlılık esasdir devamli oynayabilecegi yerde kalmasi akillica bir tercih, Sivasin büyük takımlar dan farkı kalmadi, hepsine kök söktürüyor. Başarılar diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle