Armand Traore: Beni Fenerbahçe ile kandırdılar

2018 yazında Rizespor'a transfer olan Armand Traore, o döneme dair yaşadıklarını Fransa'da verdiği bir röportajda anlattı.

Armand Traore: Beni Fenerbahçe ile kandırdılar
Armand Traore: Beni Fenerbahçe ile kandırdılar
GİRİŞ 24.05.2020 12:03 GÜNCELLEME 24.05.2020 12:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kariyerinde Arsenal ve Juventus bulunan, 2018 yazında Rizespor'da transfer olduğunda büyük sükse yaratan Armand Traore, ülkesi Fransa'da bir röportaj verdi ve Türkiye günleriyle ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

 

 

İşte Armand Traore'nin o sözleri...

"FENERBAHÇE'YE GİDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER"

 

 

İngiltere'den sonra Rizespor'a imza attım. Onlar bana bir hayal sattı, bana 1 sezon sonra, takıma iyi katkı verirsem, Fenerbahçe'ye gidebileceğimi söylediler. Buna aldandım.

"AYLARCA PARA VERMEDİLER"

Transferimin ardından öncelikle bana maaşımın büyük kısmını ödeyeceklerdi ancak aylarca para vermediler. Ailem İngiltere'deydi ve bu zorlu bir durumdu. Bir avukat aracılığıyla kulübe ihtar çektim. Bu hiç hoşlarına gitmedi, beni idmanlara almadılar ve U23 takımına gönderdiler. Sezonu boş geçirdim.

"ORADA KARİYERİMİ DARMADAĞIN ETTİM"

Bazen tek başıma çalıştım. Milli takım arasında kimse yokken, beni idman sahasına çağırıp, idman yapmamı istediler. Ailemi görmek için gitmeme izin vermediler. Orada kariyerimi darmadağın ettim, yaptıkları beni paramparça etti.

"DEVRE ARASINDAN BERİ KULÜP ARIYORUM"

Tanrı'ya şükürler olsun ki, Neil Warnock beni Cardiff'e çağırdı. İmza attım,48 saat sonra istifa etmeye karar verdi. Yerine gelen antrenör de benim gitmeme karar verdi. Devre arasından beri kulüp arıyorum.

"BAŞKALARINI İZLEMEK BENİ SİNİRLENDİRİYOR"

Kimse bana bir şans vermezse diye, boksa başladım. Kendimi formda tutmaya çalışıyorum. Çok fazla koşuyorum, haftada 2-3 kez topla çalışmalar yapıyorum. Kendimi kanıtlamak istiyorum, egom yok, çalışıyorum. Evde kalıp, başka oyuncuların oynadığını izlemek, beni sinirlendiriyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Orhan Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki katkın olmamış..
    Cevapla
  • Namık 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz diyoruz da Yalan demiyoruz, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak tekrar ediyorum...Rizespor Fenerbahçenin alt yapısıdır.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Rize trabzon kardeştir komşudur bölücülük fitnecilik yapmayın lutfen
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rizespor fenevbahçenin pilot takımı dogru demisler
    Cevapla
  • asdas 3 yıl önce Şikayet Et
    evet geçen sene gs şike yapmıştı o maçta normaldir yani yine fenere kumpas yapıldı bunu sende söyledin
    Cevapla