Süper Lig için ortak karar açıklandı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması için tüm kulüplerle anlaşıldığını açıkladı. Ayrıca Özdemir, 7 takımın küme düşmenin kaldırılması için başvuruda bulunduğunu da bildirdi.

Süper Lig için ortak karar açıklandı
Süper Lig için ortak karar açıklandı
GİRİŞ 20.05.2020 18:12 GÜNCELLEME 20.05.2020 18:49
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlanması ile ilgili karar aldıklarını açıkladı. Özdemir, 18 takımın desteğiyle birlikte 12 Haziran'da ligin başlaması konusunda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

 

 

7 KULÜPTEN 21 TAKIM TALEBİ

Küme düşmenin kaldırılmasının talep edildiğini de belirten Özdemir, "Liglerin 12 Haziran'da başlaması için tüm kulüplerle anlaştık. Ayrıca 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. Bunu değerlendireceğiz..." dedi.

SÜPER LİG'DE SON 7 SIRA

28 - Gençlerbirliği
26 - Kasımpaşa
26 - Konyaspor
25 - Malatyaspor
25 - Rizespor
23 - Ankaragücü
22 - Kayserispor

"KULÜPLERİMİZ FİNANSAL OLARAK ZOR DURUMDA"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ayrıca "Kulüplerimiz finansal olarak zor durumdalar. Yapacağımız bir sürü seri toplantı neticesinde, kulüpleri finansal yönden nasıl rahatlatacağımızı planlayacağız ve bunları sizlerle de paylaşacağız. Koronavirüsle mücadelede başarılıyız, inşallah futbolda da sorun yaşamayacağız" diye konuştu.

5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil "Başkan Özdemir'e sorduk ve son olarak kesin tarihin 28 Mayıs'ta da verileceğini söyledi. TFF, 5 oyuncu değişikliği kararı için çalışma yapıldığının bilgisini verdi." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 38
  • Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımlarının önünü açmaya çalışıyorlar başkada bişey değil nasıl şampiyon istanbuldan çıksın diye üğraş içindeler
    Cevapla
  • Bir yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    ligteki takım sayısı 21 olucaksa ligden düşmede olmasın yoksa her kafadan bir ses çıkar şümkü 2 lig ve diğer gruplardaki takımlarında hakkı yenmiş olur ligden düşme olmadan gelen 3 takımla 21 takım olur sorun kalmaz ayrıca 5 oyunucu değiştirmede işide saçmalık zaten oyun sürekli duruyor bu olursa nereden baksan 2 saate çıkar 1 maçın bitmesi durarak oyun oynanmaz başımıza bela olur ama kaleciye istisna tanınabilir toplam 4 olur kaleci şartı getirilir ama hayal bu şümkü tffnin kafası çalışmaz gider olmadık şeyler önerirler onlar için tek şey paracıklardır
    Cevapla
  • Abidin 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya rize kayseri alt lige
    Cevapla
  • Gariban halk 3 yıl önce Şikayet Et
    5 oyuncu sadece kaleci kırmızı kart görürse ve sakatlık gibi zorunlu değişiklerde geçerli olmalı yoksa cılkı çıkar.
    Cevapla
  • Malazgirt.....71 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ligler iptal edilmeli ; şampiyon da küme düşmekte yok / sonra kimsede mazeret edemez....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle