İlhan Palut'un acı günü

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut'un annesi Leyla Palut vefat etti.

İlhan Palut'un acı günü
İlhan Palut'un acı günü
GİRİŞ 11.05.2020 13:17 GÜNCELLEME 11.05.2020 17:07

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut'un 68 yaşında hayatını kaybeden annesi Leyla Palut'un cenazesi, memleketi Hatay'da defnedildi.

Antakya Mezarlık Kompleksi'nde kılınan cenaze namazının ardından Leyla Palut'un cenazesi, Narlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine İlhan Palut ve ailesinin yanı sıra daha önce teknik direktörlük yaptığı Hatayspor'un futbolcuları ile spor camiasından isimler katıldı.

 

 

ESKİ TAKIMI HATAYSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da yayımladığı mesajda, İlhan Palut'a başsağlığı ve sabır temennisinde bulunarak, Leyla Palut için Allah'tan rahmet diledi.

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Eski teknik direktörümüz ve hemşehrimiz İlhan Palut'un annesi Leyla Palut'un vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Leyla Palut'a yüce Allah'tan rahmet, İlhan Palut ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

TRABZONSPOR DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Trabzonspor Kulübü, annesi vefat eden Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda, "Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un annesi Leyla Palut'un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Leyla Palut'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Göztepe camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA