Yeni Malatyaspor'dan açıklama! "İstifa yok"

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, başkan Adil Gevrek'in görevinden ayrılacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yeni Malatyaspor'dan açıklama! "İstifa yok"
Yeni Malatyaspor'dan açıklama! "İstifa yok"
GİRİŞ 09.05.2020 22:35 GÜNCELLEME 09.05.2020 22:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yazılı açıklamada bulunan Hakkı Çelikel, kulüp başkanı Adil Gevrek'in istifa edeceği yönünde bazı basın yayın organlarında yer alan haberleri büyük bir şaşkınlıkla gördüklerini ve bu durumun kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Malatyaspor camiasının bu tür ucuz oyunlara alet edilmesine seyirci kalmayacaklarını kaydeden Çelikel, şu görüşlerini aktardı:

"Çıkan haberlerin birileri tarafından kasıtlı olarak servis edildiği çok net bir şekilde ortada. Başkanımızın, iddia edildiği gibi istifa düşüncesi olmadığını altını çizerek belirtmek isteriz. Kulübümüz ve başkanımız Adil Gevrek bunları hak etmiyor. Evet bu sezon kimsenin istemediği bir durumdayız ve bu durum bizleri de ziyadesiyle üzüyor. Yeni Malatyaspor'a bu kadar emek vermiş ve başarılar elde etmiş bir başkan, bunları hak etmiyor. Şunu ifade etmeliyim ki başkanımız görevinin başındadır ve Yeni Malatyaspor kalan 8 haftada elinden gelen mücadeleyi verip, Süper Lig'de kalacaktır. Biz bazı mahfillerin kirli oyunlarına rağmen, takımımızın daha büyük başarılar için bu sezondan dersler çıkararak yoluna devam edeceğine yürekten inanıyoruz."

YORUMLAR 7
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi iyisiniz corona kurtardı sizi. Bu sene lig oynanacağını sanmam.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanımıza güveniyoruz. Bu takımı nerden nereye getirdi.Sıkıntılı günlere sebep olan Federasyon... Hakemlerin müdahaleleri sonucunda alamadığımız puanlara rağmen bu takım ligde kalacak inşAllah.(Allah Bünyamin Gezer gibi gerçek yorumculardan razı olsun.Malatya'ya yapılan haksızlıkları söylüyebilecek cesur insan)
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligte düşü ek takımlar nasıl belli ediyorlar kendini en çok onlar konuşuyor Ünal kahramanın açıklamalarından utandım iyi takımla çalışmak kolay rizedebyap icraatta görelim ağlıyacağına çalış ligte kal
    Cevapla
  • Ahmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu koronadan dolayı biraz toparlanırsa takım belki ligde kalır.eski kafayla giderse de ligde değil amatörde zor kalır.istifa etseydi iyi olurdu taze kan.elde oyuncu kalmadı bedava bedava gittiler
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    baskan adil gevrek tff den kendisini kimin aradigini hala söylemedi.
    Cevapla
  • Tirabzonsiporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah küme düşersunuz...
    Cevapla
  • Mlty 44 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon hani dosttun kmk arayagirdi herhalde çatla düşmeyecek hakemler ve sizin gibiler haksızlık yapmasa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle