TFF'yi topa tuttu! "Özdemir yalan söylüyor"

Spor yazarı Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in ligleri 12 Haziran'da başlatma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 07.05.2020 22:11 GÜNCELLEME 07.05.2020 22:21
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, NTV'de liglerin devamı kararıyla ilgili gündemi yorumladı.

İşte Dilmen'in açıklamaları;

"TFF DOĞRU HAREKET ETMİYOR"

TFF'nin doğru hareket ettiğini düşünmüyorum. TFF, özerktir. TFF'nin önemli bir özelliği var. Çok değerli doktorları var. Hatta dışarıdan enfeksiyonla ilgili danışmanları da var. Sık toplantı yaptılar. 35 sayfalık bir protokol hazırladılar. Bilim insanlarının raporu doğrultusunda bir karar alacak. TFF ne yaptı? Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca'dan randevu aldı. Nihat Bey, görüştü. Akşam Fahrettin Koca "Oynansın, oynanmasın" diye bir şey konuşmadık ve tamamen TFF ve kulüplerin alacağı karara biz uyarız dedi. 


"NİHAT ÖZDEMİR DOĞRUYU SÖYLEMİYOR"

Açıklamalar arasında tezatlık var. Nihat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'na müracat ederek karar alacağız dedi. Burada bir kere problem var. Aradan iki saat geçti. Sağlık Bakanımız rutin basın toplantısında bir soru karşılığında daha net ifadelerle, Nihat Özdemir'in söylemlerinin doğru olmadığını söylüyor. Yalandan kıvırmayalım. 

"AHMET AĞAOĞLU KARARI DEVLET VERECEK DEDİ"

Açık konuşmak istiyorum biraz daha. Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sonra bir açıklama yaptı ve sorumluluk devlette diyor. Bugüne kadar Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun tutumu hiçbir türlü "Oynayalım, oynamayalım" yönünde olmadı. Allah'ı var duymadım. Bu karardan sonra Ahmet beyin açıklamasında şöyle bir eksiklik var. Önemli bir şey söyledi. Ne dedi? "Devlet bu maçları durdurmuştur, devlet başlatsın" dedi. Yani kararı devlet verecek dedi. 

Nihat bey 35 sayfalık bir raporumuz var, buyurun sayın bakanım dedi. Ancak kulüplerle görüştük, oynamak istiyorlar şeklinde bir ifade yok. Teknik Direktör, futbolcu ve başkandan biz oynamak istiyoruz diyen oldu mu? Ben duymadım. 

 

 

YORUMLAR 37
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    olurmu TFFnin derdi hastalık, sağlık, yada ölüm değil. varsa yoksa CUKKA.
    Cevapla
  • hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kadar kimse kıvıramaz birde adama yalancı diye hitam ediyorsun
    Cevapla
  • akap 3 yıl önce Şikayet Et
    okadar vatandaş işçi fabrikalarda çalışıyorda futbol işçileri pahalı olduğu içinmi çalışmak istemiyorlar becburlar bizi eğlendirmeye biznasıl çalışıyoruz kardeşim
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    iyide sen kimsin seni kaale alan kim oynak rıdvan fatih terim oynamayalım diyince kuduruyordun ne oldu şimdi ?????
    Cevapla
  • Kral fb 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani başta oynayalım diyen Terim'in 360 derece dönüşünü konuşmuyorsun . Şemsiye acilincca oynamayalim diye ağlayan terimdi ne oluyorda ilk konuşmasından bahsetmiyorsun işte GS taraftarı ağlamayı çok iyi bilen bir teknik kadraya sahip. Geçmişten gelen bir bağımlılık.
    Cevapla
  • BLUEBOY 3 yıl önce Şikayet Et
    terim oynamayalım dediğinde paranoyak ilan eden rıdvan şimdi de oynama fikrine karşı..eskiden bu rıdvanı çok dinlerdim ama son yıllarda resmen fb holiganlığı yaptığı için artık fikirlerine önem vermiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle