Flaş sözler! "Şampiyon olan şansa olur!"

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, TFF'nin kararını eleştirerek, bu şartlarda futbolun oynanmasının doğru olmadığını belirtti.

Flaş sözler! "Şampiyon olan şansa olur!"
Flaş sözler! "Şampiyon olan şansa olur!"
GİRİŞ 06.05.2020 20:56 GÜNCELLEME 06.05.2020 20:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, TFF'nin ligin Haziran ayında başlayacağını açıklamasını yorumladı ve tarihi erken bulduklarını belirtti.

"KARANLIK BİR YOL VAR"

Bilim Kurulu'nun bir karar alacağını kaydeden başkan, "12-13-14 Haziran'da başlamasına tamam ama kararı esas verecek olan Bilim Kurulu. Onların ne diyeceği belli değil. Bu sürecin daha ileri götürülmesinin daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Futbolcuların birinde virüs olduğunu düşünen bir başka futbolcu rahat oynayabilir mi? Bir maçta bir oyuncu ne kadar yere tükürüyor, birbiriyle ne kadar temas kuruyor. Gidişatın nereye gittiği daha belli değil, bilemiyoruz. Sağlık Kurulu'nun ne diyeceğini de bilemiyoruz. Karanlık bir yol var, ne zaman aydınlanacağı da belli değil" ifadelerini kullandı.

Hasan Kartal, bu şartlarda futbolun oynanmasının doğru olmadığını söylerken, "Bu tedirginlikte oynanacak futbolun bir anlamı olmaz. Bu durumda şampiyon olacak takım şansla olur." dedi.

 

 

YORUMLAR 20
  • Terim ve Albayrak 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim ve Albayrak istiyorlar bu ortamda liglerin oynanmasını çünkü ikisi de hırs küpü bencil insanlar. Kendi menfaatleri sözkonusu ise gerisi boş. Bir kupa için sınır tanımazlar.
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig ertelenmeli oynanmayan maçlar var kimse kesin şampiyon olacağız veya ligden düşeceğiz diyemez. Hem ne acelesi var bu futbolun millet canıyla cebelleşiyor. Risk tamamen olmasa bile en aza indirgeyince oynanabilir. Kim şampiyon olursa alkışı da hak eder.
    Cevapla
  • Rize 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    bu başkanın takımı küme düşmeye yakın oldugu için liğlerin bu şekilde sonlanmasını istiyor
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Once yaziyi dogru okuyun.Adam yanlis birsey mi diyor.Boyle bir ortamda liglerin oynanmasini dogru bulmuyor ve sampiyon olacak takimda tesaduf sansa olur diyor.Ts nin sampiyon olacak diye birsey ima etmedi.Sallamayin adama.
    Cevapla
  • Cşk 3 yıl önce Şikayet Et
    Arif bey sence doğru söylüyor olabilir ama yanlış konuşuyor nedeni şu ligler durdu yayıncı kuruluş para ödemiyor milyon dolarlar alan adamları bir yıl geliri olmadan kim ve hangi ahmak besleye bilir futbol bir ekonomi ise oynanmadan yaşaması mümkün deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle