Mert Hakan ve Emre Kılınç transferinde sürpriz talip

Galatasaray’ın transfer listesinde en üst sırada yer alan Mert Hakan ve Emre Kılınç için İspanyol ekibi Celta Vigo devreye girdi.

Mert Hakan ve Emre Kılınç transferinde sürpriz talip
Mert Hakan ve Emre Kılınç transferinde sürpriz talip
GİRİŞ 06.05.2020 11:46 GÜNCELLEME 06.05.2020 11:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın kadrosuna katmasına kesin gözle bakılan, ancak henüz resmi bir sonuca varmayan iki futbolcu için İspanyollar’ın devreye girdiği öğrenildi.

 

 

CELTA VIGO TEKLİF YAPTI

Daha önce milli oyuncularımızdan Okay Yokuşlu’yu kadrosuna katan, Emre Mor’u 13 milyon Euro gibi rekor bir bedelle transfer eden Celta Vigo’nun Sivas’ta sözleşmeleri sona erecek olan iki oyuncuya teklif gönderdikleri bildirildi.

 

 

Koronavirüs süreci öncesinde her verdikleri röportajda ilk hedeflerinin Avrupa olduğunu dile getiren Mert Hakan ve Emre Kılınç son günlerde ise yaşanan pandemi nedeniyle Türkiye’de kalmayı düşündüklerini açıklamışlardı.

TRANSFERE NOKTA

Sarı Kırmızılılar’ın kısa süre içerisinde her iki oyuncuyla ilgili görüşmeleri sonuca bağlayarak transferi noktalamak adına adım atacağı öğrenildi.

4 İMZA BİRDEN YOLDA

Galatasaray'da ise planlar farklı işliyor! 2019-20 sezonunun sona ermesi ile birlikte hiç vakit kaybetmeden imzaları attıracak. Önceki sezonların aksine bu kez takviyelerini hiç vakit kaybetmeden yapmak isteyen Galatasaray, sezon sonunda 4 oyuncuyu birden kadrosuna kattığını duyuracak. Kulüp, ocak ayında anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile birlikte Semih Kaya ve Oğulcan Çağlayan’a da hemen imza attıracak.

 

YORUMLAR 4
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    büyüklerden kim alırsa alsın bunları elinde patlar
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ispanyol devimi..la barcelona real atletico koronadan öldüde bizmi duymadık
    Cevapla
  • Öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi zor olur be, Fatih Terimi Sivasın başına getirsek daha kolay olmaz mıydı?
    Cevapla
  • zara 3 yıl önce Şikayet Et
    cok abarttılar galatasarayda yedek olurlar
    Cevapla