Fatih Mert: Bu şartlarda ligin oynanması zor

Bir futbolcusunun korona virüs testi pozitif çıkan MKE Ankaragücü’nde Başkan Fatih Mert, "Liglerin oynanması bu şartlarda zor gibi görünüyor" dedi. Başkan Mert, bugün Bakan Koca ile TFF arasında yapılacak olan görüşmede ise futbolcuların görüşlerinin dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

Fatih Mert: Bu şartlarda ligin oynanması zor
Fatih Mert: Bu şartlarda ligin oynanması zor
GİRİŞ 05.05.2020 14:23 GÜNCELLEME 05.05.2020 14:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü’nde bir futbolcunun korona virüs teşhisiyle tedavi altına alınmasının ardından sarı-lacivertli kulübün başkanı Fatih Mert konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Başkan Mert, test sonucu pozitif çıkan oyuncunun tedavisine devam edildiğinin altını çizerek, “Futbolcularımızın hepsi bir araya gelmiyordu, dün ilk kez test için ayrı ayrı gruplarla ayrı saatlerde tesislere geldiler. Futbolculara teknik ekibe ve kulüpte çalışanlara test yapıldı. Bir futbolcunun pozitif olduğunu öğrendik. Akşam bu futbolcu tekrar hastaneye çağrıldı. Hastanede ileri tetkikler yapıldı. Tedavisi devam ediyor. Temas eden yönetici arkadaşımız vardı, onlarla ben de aynı ortamda bulunmuştum. Biz de test yaptırdık. Yöneticilerin test sonuçları da 1-2 saate çıkacak” şeklinde konuştu.

"Birçok kulüpte futbolcular oynamak istemiyor"

 

 

Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve TFF arasında liglerin geleceğine dair yapılacak toplantıya da değinen Başkan Fatih Mert, “Şunu biliyorum; birçok kulüpte futbolcular oynamak istemiyorlar. Bunu medyadan takip ediyorum. Herkesin kafasında birçok soru işareti var. Oynanmaması yönünde görüşler var. Bugünkü görüşmeden de bunların dikkate alınacağı bir karar bekliyorum” diye konuştu.

"Liglerin oynanması bu şartlarda zor gibi görünüyor”

Fatih Mert, şu anki durumda liglerin devam etmesinin zor olduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bir şehirde oynanmasına kulüpler sıcak bakmadılar. Kulüpler Birliği ve TFF Başkanı ile birlikte yapılan görüşmede buna sıcak bakılmadı. Mümkün gibi görünmüyor. Başlaması ile ilgili de 12 Haziran söyleniyor. Bununla ilgili de bugün yapılacak toplantının sonucunu bekliyoruz. Liglerin oynanması bu şartlarda zor gibi görünüyor. Karar devlet büyüklerinin. Onların vereceği kararı bekliyoruz."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayılıyorum şu tip adamlara ya. Peki lig bu şekilde tescil edilip son üç takım alt lige düşecek deseler de bu kadar sağlık düşünen bir adam olur musun acaba?
    Cevapla
  • Gökmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne ala. Düşme potasındaki takımlar oynamasın. Şu ana kadar verilen emekler ne olacak.
    Cevapla
  • Hataylı 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşme potasında olsam seneye gelecek yayın parasını düşünerek bende oynanmasına derim. Tff 1 ligden süper liğe çıkmak isteyenlerin bugüne kadar ki emekleri ne olacak. Herkes kendi çıkarını peşinde. İki kat fazla yayın parası vereceğiz deseler futbolcu istiyor istemiyor dinlemez üç gün sonra maça çıkarırsınız
    Cevapla
  • tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu oynamak istemez tabii ama Ankaragücü'de oynamak istememesi çok normal oynarsa kümeye düşecekler hemen kesin gibi, kayseri aynı durumda
    Cevapla
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan, hasta futbolcunun yerine Fatih Terimi transver et onu oynat.
    Cevapla
  • Özgur 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim seni cok zorlamis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle