Süper Lig'in devleri peşinde! Herkes onu istiyor

Şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor’un tecrübeli ismi Erdoğan Yeşilyurt’u G.Saray’dan sonra Beşiktaş ve Trabzon da gündemine aldı.

Süper Lig'in devleri peşinde! Herkes onu istiyor
Süper Lig'in devleri peşinde! Herkes onu istiyor
GİRİŞ 01.05.2020 12:22 GÜNCELLEME 01.05.2020 12:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Koronavirüs nedeniyle liglere verilen ara sonrası sonrasının da planlamalarını yapan Süper Lig kulüpleri transfer çalışmalarında da ekonomik nedenlerden dolayı bonservis bedeli olmayan oyunculara yöneldi.

Bu sezon kırmızı-beyazlı formayı ligde 21, kupada ise 6 kez terleten 26 yaşındaki futbolcu 5 gol kaydederken 6 golün de hazırlayıcısı oldu. Her iki kanatta da forma giyebilen ayrıca on numara pozisyonunda da görev alan Yeşilyurt iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor.

​Önceliği Sivasspor’da kalmak olan tecrübeli oyuncu kulübüyle anlaşamadığı takdirde yeni sezona şampiyonluk yarışı içinde olacak 4 büyük takımdan birinde forma giyme şansı yüksek.

 

 

YORUMLAR 23
  • Adm 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim alırsa elinde patlar,,iyi olsa sivasta oynardı
    Cevapla
  • Sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş 24 haftanın 21 inde oynamış Allah tan belasını mı istiyorsun
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Avrupa da alacak hurda bulamıyor lar Anadolu kulüpleri ni çökertmeye çalışıyor lar bırakın adam Sivas'ta mutlu almayın
    Cevapla
  • Ziya 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk kulupler salgin nedeniyle ysbancilari elde tutamazlar sivasin yildizlarini alarak bir tasla iki kus vurmak istiyorlar sivasin gucunu kirip kendilerine rakip olmasini istemiyorlar adam gibi adam mecnun baskan ve riza hoca buna musade etmez
    Cevapla
  • zekirdek.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar anadolu kluplerinin hacisi ...Bizde sadece yedekte kaliyorlar ..Taylan Antalyali misali ...Yabanci sinirinin avantaji boyle turk futbolcularinin anadolu kluplerinde iyi ve devli oynamalari .
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas her sene şampiyonluğa oynar ona göre futbolcular kendini kursun ona göre oynasın
    Cevapla
  • Konya. 4 yıl önce Şikayet Et
    butür değerli oyuncular anadolu kulüplerinden başkasına gitmemeli, giden oyuncular aynı dönemde sönüyorlar gideceksen yurt dışına git değerini düşürmesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle