Görüşmeye yayıncı kuruluş pazarlığı damga vurdu

Bakan Kasapoğlu ile Süper Lig kulüp başkanlarının görüşmesine yayıncı kuruluşla yapılan pazarlık damgasını vurdu.

Görüşmeye yayıncı kuruluş pazarlığı damga vurdu
Görüşmeye yayıncı kuruluş pazarlığı damga vurdu
GİRİŞ 27.04.2020 08:00 GÜNCELLEME 27.04.2020 08:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Süper Lig’teki kulüp başkanlarıyla yaptığı video toplantıya yayıncı kuruluşun teklifi damgasını vurdu.

 

 

Milliyet'ten Bilal Meşe'nin haberine göre; Son ödemeyi yapmadıkları için tüm kulüpleri dara düşüren ve bu konuda taviz vermeyen Digiturk temsilcilerinin teklifi oldukça ilgi çekici bulundu. Ligin yeniden başlaması konusundaki senaryolar ve olası tarihler tartışılırken, yayıncı kuruluşun, “Başlama tarihini kesinleştirin, ödemeyi hemen yapayım” demesi, kulüpleri oldukça heyecanlandırdı.

"4 HAFTA OLMAZ, ZARAR BÜYÜR"

 

 

Ancak ligin bitirilmesi süreci konusunda ise yayıncı kuruluşla kulüpler karşı karşıya geldi. “8 maçı bir ayda bitirelim” diyen kulüplerin önerisini kabul etmeyen yayıncı, “Kaybım büyük... Bu nedene 8 haftaya yayalım. Yoksa zararım daha da büyür” diyerek sıkıştırılmış ligi kabul etmedi.

ÇEBİ: "İNDİRİMİ YASAYA KOYALIM"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçmiş dönem borçlarıyla ilgili oldukça zor bir süreç yaşadıklarını dile getirdi ve futbolculara yapılacak indirimin torba yasaya konulacak bir maddeyle düzenlenmesinin en doğru durum olacağını ifade etti. Çebi, bu şekilde kulüple oyuncuların karşı karşıya kalmayacağını belirtti. Siyah-beyazlıların başkanı bu konuda Bakan Kasapoğlu’ndan yardım istedi.

MERT: "KÜME DÜŞME KALKSIN"

Puan cetvelinde sondan ikinci sırada bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert de yaşanan olağanüstü süreçten dolayı ligden düşmenin kaldırılması önerisinde bulundu ve gelecek sezonun 21 takım olarak oynanmasını teklif etti. Ancak bu düzenleme de kulüplerce kabul görmedi.

TFF, BİLİM KURULU İLE GÖRÜŞECEK

Toplantıda alınan prensip kararlarının mayıs başında kesinlik kazanacağı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Bilim Kurulu ile görüşerek son kararını verecek.

AĞAOĞLU VE KOÇ KARŞI KARŞIYA

Süper Lig kulüpleriyle Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasındaki görüşmede Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşı karşıya geldi. Ağaoğlu, kalan süreçte önce Ziraat Türkiye Kupası, ardından da ligin oynanmasını teklif etti. Kupa yarı finalinde bordo-mavililerin rakibi olan Fenerbahçe Başkanı ise, buna karşı çıkarak, sürecin normal seyrinde devam etmesini istedi.

YORUMLAR 3
  • Sem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitiyor bidahada almam izlenmez bu lig
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık abone oldum. Parasını çatır çatır alıyor. O zaman nasıl zarar ediyor? Süreye göre bizim paramızın da iade etsin.
    Cevapla
  • Dagedog 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir cacık olmaz bunlardan birbirlerini bile dinlemiyorlar konuşmak için sırasını bekliyorlar
    Cevapla