Quaresma: Geri dönmeyi çok isterim!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya giden Ricardo Quaresma, Porto'nun resmi kanalına bir röportaj verdi ve hedefini anlattı.

Quaresma: Geri dönmeyi çok isterim!
Quaresma: Geri dönmeyi çok isterim!
GİRİŞ 27.04.2020 07:51 GÜNCELLEME 27.04.2020 07:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ricardo Quaresma, hedeflerini açıkladı ve hayatına dair detayları paylaştı.

 

 

Quaresma'nın açıklamaları şu şekilde;

Porto'ya dönmeyi çok isterim. Kasımpaşa ile sözleşmem sezon sonunda bitiyor ve ayrılıp ayrılmayacağım henüz netleşmedi, bunu netleştirmek için bir görüşme yapacaktık. Şu anda içinde bulunduğumuz durumda oturup, konuşma şansı bulamadık.

 

 

BANA KALSA PORTO'DA BIRAKIRIM

Porto, her zaman Porto'dur. Ben sevdiğim kulüpte futbolu bırakmak isterim ancak birçok şey var yapılması gereken. Ben tüm sorunları halledebilecek bir oyuncu değilim. Bana kalsa, futbolu Porto'da bırakırım.

3 İSİM BENİ ETKİLİYOR

Porto'da Corona çok beğendiğim ve hayran olduğum bir oyuncu. Pepe, yaşına rağmen dünyanın en iyi stoperlerinden biri. Alex Telles de çok kaliteli bir futbolcu. Bu 3 oyuncu, Porto'da beni en çok etkileyen 3 isim.

MARIM PORTO FORMASIYLA GÖRÜRÜM

Çocuklarıma hiçbir zaman baskı yapmadım ama umarım onları benim yaptığım gibi Porto formasıyla, birçok kupa kazanmış olarak görürüm.

"UYUŞTURUCUYU, ALKOLÜ DEĞİL TOPU SEÇTİM"

"Bugün gururlu bir adam dönüşen, mutlu ve asi bir çocuktum. Alkole ve uyuşturucuya bulaşmanın daha kolay olduğu bir yerde büyüdüm. Benimle büyüyen çocukların bir çoğu bu yola sapti. Ben ise sahaları, stadyumları, futbol topunu seçtim. Bazı zamanlarda babam beni desteklemedi ama şimdi harika bir ilişkimiz var."

"YAPTIYSA BU ÇİNGENE YAPMIŞTIR"

"Sahada veya okul sıralarında, hedef hep bendim. Bir keresinde okulda bir çocuk kaybolmuştu. Bazı çocuklar çıkıp, "Yaptıysa bu çingene yapmıştır." dediler. Çocukken bunları duymak ağır oluyor. Genç bir adamken, benim yetenekli olduğumu söylerlerdi ama bir yere ulaşamayacağımı da eklerlerdi. Bu tip sözler bana hep güç verirdi. "

YORUMLAR 4
  • ARDA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan beşiktaş dönecek diye girdim keşke girmeseydi
    Cevapla
  • Muhammet şahsetcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma Beşiktaşa geri dönmeli bence
    Cevapla
  • Seba 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allah korusun
    Cevapla
  • Türkiyeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakın haaaa
    Cevapla