Rizespor'dan G.Saray ve F.Bahçe açıklaması!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı geçen futbolcuları hakkında konuştu.

Rizespor'dan G.Saray ve F.Bahçe açıklaması!
Rizespor'dan G.Saray ve F.Bahçe açıklaması!
GİRİŞ 24.04.2020 01:08 GÜNCELLEME 24.04.2020 01:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal TRTSpor'un sorularını yanıtladı. Kartal, ismi Galatasaray ile anılan Oğulcan Çağlayan için, "sportif direktörümüzle görüştükten sonra sanıyorum devam etmeyeceğiz." dedi.

"Fenerbahçe'den teklif almadık"

"Dario Meljnak için Fenerbahçe'den resim ya da gayri resmi bir teklif almadık. Ancak Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan bana çok mesaj gönderiyor. "Başkan Meljnak'ı Fenerbahçe'ye gönder" diye. Şu anki planlamamızda Meljnak ile devam edeceğiz."

"Bu şartlarda bu ligi nasıl bitireceksiniz?"

"Liglerin bitirilmesi güzel. Bu şartlarda bu ligi nasıl bitireceksiniz? Yabancı futbolcuları nasıl oynatacaksınız? Futbolcular evde oturuyorlar şu an antrenman yapmıyorlar. Tamamen sıkıntılı bir süreç. Kulüplerin içerisinde birçok sorun var. İlk seyircisiz oynadığımız dönemde Antalya'da oynansa maçlar çok iyi olurda ancak Haziran ve Temmuz aylarında o mevsimsel koşullarda nasıl oynayacaksınız? Bu psikolojik koşullarda oynamamız zor ancak federasyon ne derse uymak zorundayız. Anadolu kulüpleri için yayın geliri önemli bir maddi kaynaktı. Bu paranın gelmediği şartlarda ne yapabiliriz? Biz bunun üzerine düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte ne olacağını bilmiyoruz. Antrenman yapmamış sporcuları yarın sahaya nasıl süreceksin? Sakatlıklar, problemler olmayacak mı?"

Hasan Kartal, İsmail Kartal ile ilgili "İsmail Kartal ile iyi bir şekilde gidiyorduk, oyuncu ile bir sorun oldu. Bizde kan değişikliği olsun istedik Ünal Karaman ile imzaladık. Ünal hocanın da şanssızlığı doğru düzgün antrenmana, maça çıkamadı. Ünal Karaman iyi bir hoca Trabzon'da da hizmeti oldu. Futbolun her yerinde istikrar olması lazım. " yorumunu yaptı.

Başkan Kartal, sezon başı Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç ile ilgili "Vedat bizde kendini daha iyi gösteriyordu. Fenerbahçe'de Vedat olmasa durumu daha kötü olabilirdi. Fenerbahçe eksiklerini tamamladığını Vedat daha faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    sız avrupaya bedavaya mı topcu verıyonuz rıze nınde haklı olarak para kazanması lazım
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Law arkadaş bu adam koç holdingin taşeronu cimboma trilyonları verseler günahını vermez. Her türlu 3 kağıt bunlarda ama fenerasyondan hiç ses çıkmaz
    Cevapla
  • Ordulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Suan lig lideri hangi takim onu sapiyon ilan edecek TFF her takım yeni sezon hazırlığı yapacak bu kadar basit başka hiç boş konuşmaya gerek yok
    Cevapla
  • Medet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım emrin olur
    Cevapla
  • Karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb den teklif almana gerek yok.fb istedigi futbolcuyu alir sizden.fb nin amator subesi.
    Cevapla
  • Rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük hata senin rizespor başkan olman nadil küme düşürsün ona bak biraktransferi
    Cevapla
  • Mahirbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen yine bir film çevirir en düşük teklifte bulunan Fenere satarsın. Anladın sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle