Ali Palabıyık: Kariyerimde keşke diyeceğim bir şey yok

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'de futbol liglerine ara verilirken FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık açıklamalarda bulundu.

Ali Palabıyık: Kariyerimde keşke diyeceğim bir şey yok
Ali Palabıyık: Kariyerimde keşke diyeceğim bir şey yok
GİRİŞ 23.04.2020 10:42 GÜNCELLEME 23.04.2020 10:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sözlerine süreci değerlendirerek başlayan Ali Palabıyık, "Böyle bir durumla karşılaşacağımızı kimse tahmin edemezdi. Devlet büyüklerimizin ve Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu uyarıları dikkate almamız, hepimizin sağlığı ve salgının kontrol altına alınması bakımından çok önemli" dedi.

 

 

Bu süreci bir oyun olarak da görebileceğimizi vurgulayan Palabıyık, "Üzerimize düşen görevleri yerine getirirsek, yani gerekmedikçe evden çıkmazsak, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edersek bu oyunun galibi biz olabiliriz. Bu oyunun kuralı 14 gün ve bu virüsün yayılmasına karşı koruyucu 14 kural" ifadesini kullandı ve sözlerini şöyle bitirdi: "Lütfen bu kurala uyalım. Hem kendimizin hem de sevdiklerimizin hayatını süreç bitene kadar 'evde kalarak' tehlikeye atmayalım."

"ÖNCE SAĞLIK, SONRA FUTBOL"

 

 

"Öncelikle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalı ve kontrol altına almalıyız. Normal hayatın başlamasını biz de dört gözle bekliyoruz"

Sezonun kalanı için de konuşan Palabıyık, "Federasyonumuzun bu konu ile ilgili en doğru kararı alacağını düşünüyorum. Öncelikle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamız ve kontrol altına almamız gerekiyor. Her sporsever gibi bizler de bu oyunun ve diğer spor organizasyonlarının tekrar başlamasını dört gözle bekliyoruz. Yapılan açıklamalara göre Avrupa ve ülkemizde haziran ayı gibi liglerin başlayacağını ve bu sezonun bitirileceğini tahmin ediyorum" diye konuştu.

"HİÇ KEŞKE DEMEDİM!"

"Kariyerimde keşke diyeceğim bir şey yok. Hata yapmak da her insana özgü olan bir şey, önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak için çok çalışmak. Keşke demek ve geçmişi düşünmek yerine geleceğe odaklanmak gerekir."

"CÜNEYT ÇAKIR İDOLÜM"

"Hakem olarak hedefim Cüneyt Çakır hocamın başarılarla dolu hakemlik kariyerinde çıkmış olduğu basamakları takip etmek. Bu sezon ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig-Zenit müsabakasını yönettim. Süreç bittikten sonra da yenilerini yöneteceğim."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Açıkçası biz futbolseverlerin yüzde 75 i keşke sen hakem olmasaydın diyoruz.
    Cevapla
  • yes 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet hata yapmak her insana ozgu dogru ama saha icinde futbol sizin elinizde ve bu size ozgu degil de bilerek geliyor ayrica yedigin haklar icin bence keske diyebilirsin
    Cevapla
  • manam 4 yıl önce Şikayet Et
    adi herif trabzonu bitirdiniz daha ne olsun
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü kasıtlı hata yaptın değil mi? Kadıköy de Galatasaray’ın galibiyetini çaldın geçen sezon bariz faulü vermedin vara bile bakmadın bu vebal de senin karakterini ortaya çıkartı doyan açığa çıktı git koçunun boynuzlarını parlat
    Cevapla
  • Pisman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende haklisin. Fb bu sene burda ise sana degilde kime borclu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle